Aldım ama satmiyacağım yeni motorum

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bu motosiklet bizim sitemizde üye olan KARDAĞ nicki arkadasımızın dükkanında suan, yani o satmış sana motosikleti. gözün kapalı al KARDAĞ'dan motoru
Kazasız belasız kullan..

evet evet bende gördüm bizim sitede ilanı.işallah temizdirde hayal kırıklığına uğramazsın. zamanında nekadar çok istemiştim gs 500 almayı. asker öncesi parasınıda biriktirmiştim tam alacaktımki askerlik girdi araya. asker dönüşü ise daha mantıklı düşünüp koruma kıyafetlerine daha fazla bütçe ayırıp, motor hacmide daha ufak olan bi motor aldım.

Hayırlı olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın.Darısı bizim başımıza:cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok temiz görünüyor maşallah. Fiyatı da çok iyi. :cat: Kazasız belasız kullanman dileğiyle, hayırlı olsun...

resimde güzel görünüyor, allah pişman etmesin :cat: hayırlı olsun :rendeer: desene bundan sonra pazar günleri gezilerimizde görüşecez :queen:

Mersin İl Temsilcisi
yaaa şimdi sana model ski elinde kalır dicekler ama bu paraya bir çinli alsan onada bisürü şey dicekler.
ben bu motoru motoru bilen bir arkadaşa sordum, burdan bir arkadaşa tavsiye edecektim. son sahibi olursun dediler filan. şimdi bana bu lafı diyenler aynı paraya 125 lik çinli alacaz diyolar.

sana bişi deyim mi? bu fiyata hem de pazarlık yaptıysan belki aynı fiayata toplam maliyetle 100 tane çinli makinadan daha iyi iş yaptın. makina yeni toplanmış bilgisini almıştım. Allah utandırmasın kardeş. bu arada ben de gs 500-2003 kullanıcısıyım, ona bile alırken bin türlü laf söylediler. şimdi motoru kendilerine satmamaı isteyenler var içlerinde...

yaaa şimdi sana model ski elinde kalır dicekler ama bu paraya bir çinli alsan onada bisürü şey dicekler.
ben bu motoru motoru bilen bir arkadaşa sordum, burdan bir arkadaşa tavsiye edecektim. son sahibi olursun dediler filan. şimdi bana bu lafı diyenler aynı paraya 125 lik çinli alacaz diyolar.

sana bişi deyim mi? bu fiyata hem de pazarlık yaptıysan belki aynı fiayata toplam maliyetle 100 tane çinli makinadan daha iyi iş yaptın. makina yeni toplanmış bilgisini almıştım. Allah utandırmasın kardeş. bu arada ben de gs 500-2003 kullanıcısıyım, ona bile alırken bin türlü laf söylediler. şimdi motoru kendilerine satmamaı isteyenler var içlerinde...

:cat: :cat: :cat: en doğru kararı vermişsin, herkes herşey söyler :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor çok temzi gözüküyo.kazasız belasız kullanırsın inşallah

GS500 benim almayı düşündüğüm ilk motor kardeşim bu motor hakkında kötü birşey duymadım hiç çok güzel ve fiyatı uygun mekaniği de iyidir inşallah al hayrını gör kazasız keyifli sürüşler dilerim...

resimde güzel görünüyor, allah pişman etmesin :cat: hayırlı olsun :rendeer: desene bundan sonra pazar günleri gezilerimizde görüşecez :queen:

teşekkürler.gezilerde çoook görüşürdük ama bazı anlaşılmazlıklar yüzünden görüşemedik:rendeer:

asla çinli almadım almayıda düşünmedim,bi ara derbi ve apriliaya merak sarmıştım ama kısmet yine japonmuş

Son düzenleme:
motor güzelmiş hayırlı olsun fiyatıda şaşırtıcı bu fiyata böyle motor fazla bulunmaz süper diyorum güle güle kullan ...

hepinize teşekkür ediyorum motoru teslim almak yarına kaldı.

Darısı olmayanların başına

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın içine sindiyse satma zaten sıfır CBF150 fiyatına 500cc almışsın sonuçta :wiinkk:

Hemşehrim;:)
Gerçektende temiz bir makinaya benziyor..Duruşundan belli..:cat:

Boyası bile orjinal..:cat:

Valla bencede alınca SATMA paşam..:rendeer:

.

Dipnot: İyi mi..:pr:

Makinanın güzel fotolarını görünce Hayırlı olsun demeyi unutmuşum..:silent: :p

Hayırlı olsun paşam..Allah Kaza,bela göstermesin..Rüzgarın bol olsun..:rendeer:

Son düzenleme:
motoru yeni getirdim misiste birde yağmuru yedim maaşallah rahmet yağdı motor gerçektende sağlam ciğerli motor,resimleri yarın ekleyeceğim,bir tek ön amortisör keçesi değişecek.

Kardağ sana teşekkür ediyorum,bereketini gör:rendeer:

Hemşehrim;:)
Gerçektende temiz bir makinaya benziyor..Duruşundan belli..:cat:

Boyası bile orjinal..:cat:

Valla bencede alınca SATMA paşam..:rendeer:

.

Dipnot: İyi mi..:pr:

Makinanın güzel fotolarını görünce Hayırlı olsun demeyi unutmuşum..:silent: :p

Hayırlı olsun paşam..Allah Kaza,bela göstermesin..Rüzgarın bol olsun..:rendeer:

Murat abi motor gerçektende iyi ilk defa gs 500 gördüm ilk defa bindim ama gerçektende hafife alınacak motor değilmiş,:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun..:rendeer: kazasız belasız binmeniz dileğiyle..

hayırlı olsun allah kaza bela vermesın....tekerın duz bassın agız tadıyla bınmek nasıp olsun ınsallah....darısı 1 aya kadar benımde basıma insallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
HAYIRLI UĞURLU OLSUN MOTORUMUN DEĞERİNİ BİLEN BİRİNİ BULMAK SEVİNDİRİCİ:rendeer: MEKANİĞİ NORMAL ,CİĞERİ ÇOK SAĞLAM DAMLA YAĞ YAKMAYOK, BİRAZ DAHA MODİFİYE İSTİYOR.. BU FİYATA ÇİN MALI SATIYOLAR,NORMALDE BEN 4250 YAZMIŞTIM 4000 E VERECEKTİM OKADAR LÜZUMSUZ İNSANLAR ARADIKİ 3500 YAZDIM GICIKLIĞINA,BENİM İHTİYACIM YOKTU FAZLA İDİ 10 SENE KAHRIMI ÇEKTİ,GERÇEKTEN SAHİBİNİ BULDU,AMA NOLUR YAVAŞ BİN ÇOK TORKLU MAKİNA TAHRİK EDİYOR İNSANI,ZATEN GALERİDEN ÇIKTI AKLIM KALDI KAZASIZ BELASIZ GİTSEYDİ DİYE,,TEKRAR HAYIRLI OLSUN. SATACAĞIN ZAMAN YARDIMCI OLURUM.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar