Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar mondial 125 mt yi aldık artık bana nasıl kullanırsam ağrıza çıkarmayacağını bildirirsniz çok teşekkür ederim nasipimiz neyse onu görürüz artık demi
hayırlı olsun. bende 5-6 aydır kullanıyorum 125mt yi iyi motor. düşmez kalkmaz bir Allah. düşsende bişi olmuyo motor sağlam ben birkaç kez düştüm denedim bozamadım henüz..
tekerlekleri değiştirdim sağlam fren sıkınca kayıyordum genelde artık pek kaymıyorum,orginal lastiklerin biraz sert sirkecide 25 ytl civarında ilk 1000 km. bakımında lastikleri değiştirmeyi de düşünebilirsin.
eksozu taşıyan vidalardan biri kırılmıştı benim 5500 km. ye doğru. o vidalarla ilgili birkaç önerim olabilir daha sonra.
Belli bir zaman sonra arka kampana balatalari tumamazlik yababilir korkma hemen git honda kinetic balatalari ile degistir maliyeti yaklasik 20 ytl fabrika balatasi bes para etmez. Cok fazla cukurlara girme egzozu zedelersin. Bakimini yagini zamaninda degistir bu motorlara ii bakarsan onlarda sana ii bakar ve temiz bin camur icinde birakma. Yoksa siyah kisimlari yavas yavas grilesmeye basliyor.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk yağını kısa zamanda değiştir çünkü yağda çapaklar oluşuyor ve silindirleri bozuyor... sakın sonuna kadar çevirme gazı... bunu 1500 km den sonraya sakla...
kazasız sürüşler dilerim... sakın unutma altındaki bir scooter raceing değil.. sadece 50 ye kadar neşeli giriyor bu makinalar daha hızlı gittigin zaman bilki motoru yemeye başlıyorsun... :rendeer: