Alarmlı disk kilidi

Herkese merhaba,

*Öncelikle bunun reklam değil, kilitler hakkında yardımcı olmak amacıyla kullanıcı incelemesi olduğunu belirtmem gerekiyor :cat:

Dün itibariyle motorumu aldım ve daha öncesinde alarmlı disk kilidi araştırmalarım neticesinde MTS disk kilidini almıştım ve kısaca video şeklinde incelemesini yaparak youtube'a yükledim. Orada merak edilen her şeyi anlattım zaten.

Yardımı dokunur belki diyerekten sizlerle de paylaşmak istedim. Şuan motorun üzerinde ve direksiyonu kıpırdatınca direk 3 kez ikaz veriyor sonrasında ötmeye başlıyor hareket devam ederse. Üzerindeki haliyle de video çekip sizlerle paylaşmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. :king:

Urban ile birebir aynı. Onunda şekli, pil yuvası, hatta alyan olayı, alarm ötme olayı bile aynı. Hangisi birbirininden çalmış bilemeyeceğim. Bende de urban var, 1 yılı aşkındır kullanıyorum.

0004807_urban-alarmli-disk-kld-55-982k10_54027075.jpg

disk kilitlerinin çoğu bu şekilde zaten, masterlock vs çoğu bu şekilde tip olarak. Ama bu kilidin avantajı ucuz olması. :cat:

ben iki yıldır kullanıyorum caydırıcılık için mükemmel diyebilirim gözüm arkada kalmıyor en azından

bende mts den kullanıyorum 60 lira mı ne vermiştim caydırıcılık güzel fakat gerçekten güvenlimi acaba dedim ve bide zincir kilit taktım

bende mts alarmlı disk kilidi var. rüzgarlı havada motorda brandada varsa bangır bangır ötebiliyor. bu kötü birşeymi bence çokta değil. lakin hırsıza kilit dayanmaz zincir zart zurt ne varsa takmak lazım.

Herkese merhaba,

*Öncelikle bunun reklam değil, kilitler hakkında yardımcı olmak amacıyla kullanıcı incelemesi olduğunu belirtmem gerekiyor :cat:

Dün itibariyle motorumu aldım ve daha öncesinde alarmlı disk kilidi araştırmalarım neticesinde MTS disk kilidini almıştım ve kısaca video şeklinde incelemesini yaparak youtube'a yükledim. Orada merak edilen her şeyi anlattım zaten.

Yardımı dokunur belki diyerekten sizlerle de paylaşmak istedim. Şuan motorun üzerinde ve direksiyonu kıpırdatınca direk 3 kez ikaz veriyor sonrasında ötmeye başlıyor hareket devam ederse. Üzerindeki haliyle de video çekip sizlerle paylaşmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. :king:

https://www.youtube.com/watch?v=2JxZCkAZHfo

Bununla beraber renkli telefon kablosu lazım. Benim gibi kilit taktığını unutkanlar için.

(unuttuğum kilit ucuz bir kilitti ve diski yamultmadan kendi kırılmıştı)

Bende bundan kullanıyorum boyle gece sabaha kadar dısarı koysam ıllakı bunlara kopuk sıkıp alarmı etkısız hale getırıyorlar ama hıc olmazsa sag sola gezmeye gıttgımde kullanıyorum bır nevze daha rahat edıyor ıcın ama sunuda soylım gps mutlaka takın arkadaslar o olmadan mootoru bulma ımkanınız yok

Direksiyon+kumaşlı zincir halat+disk kilidini anahtarıyla 10 dakikada açabildim hırsız ne kadar sürede açar artık bilemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar