Alarmlı Disk Kilidi Takmak

Mts marka alarm kilidi aldım ürün tam olarak şu;

http://www.hepsiburada.com/mts-alarmli-disk-kilidi-pm-otfe45951

Bugüne kadar hiç kullanmadım geçen tarabyaya arkadaşımı ziyarete gittim doğal olarak gözümün önünde olmayacaktı motor bir de oralar hep yokuş olduğu için biraz uzak olsa da düz bir yer bulup bıraktım sonra bu cihazı taktım. Takıp düzgün bir şekilde bıraktıktan sonra yürümeye başladım 20 saniye geçmeden ötmeye başladı. Kimse dokunmadı rüzgar da yoktu ama alet sürekli ötüyordu. Youtube'tan baktım nasıl taktıklarına herkes normal diskteki deliğe gelecek şekilde takıp olduğu gibi bırakmış. Bunu takmanın bir taktiği var mıdır ucunu bir yere dayamak falan gibi? Yoksa benim cihaz mı arızalı? Şimdiden teşekkürler.

Aynı disk kilidini kullanıyorum. Ben direk takıyorum. Her zaman olmasa da durduk yere 3 uyarı yapıyor. Ama sizin kilidiniz, uyarı değil de ötme yapıyorsa tabi ki normal değil.

Aynı kilidi ben de kullanıyorum, hiç öyle bir sorun yaşamadım. Diskteki delikten geçirip bırakıyorsun herhangi bir kullanma taktiği yok. Senin cihazda arıza olabilir.

Arızalı olsa gerek. Geri verin . Ben de aynı modeli kullanıyorum. Normal bastırıp kilitleyip anahtarı çıkarıyorsunuz. Eğer oynarsa 3 kez ötüp ikaz veriyor. 2. kez oynatma veya anahtar değdirirseniz, devamında bağırmaya başlıyor normali bu. rüzgardan falan ötmemeli.

Aynı disk kilidini kullanıyorum. Ben direk takıyorum. Her zaman olmasa da durduk yere 3 uyarı yapıyor. Ama sizin kilidiniz, uyarı değil de ötme yapıyorsa tabi ki normal değil.

Takınca bir kere tek seferlik öttü. Bırakıp gidince normal alarm şeklinde ötmeye başladı sanırım iade edeceğim. Teşekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

Aynı kilidi ben de kullanıyorum, hiç öyle bir sorun yaşamadım. Diskteki delikten geçirip bırakıyorsun herhangi bir kullanma taktiği yok. Senin cihazda arıza olabilir.

Teşekkürler bilgi için iade edeceğim sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

Arızalı olsa gerek. Geri verin . Ben de aynı modeli kullanıyorum. Normal bastırıp kilitleyip anahtarı çıkarıyorsunuz. Eğer oynarsa 3 kez ötüp ikaz veriyor. 2. kez oynatma veya anahtar değdirirseniz, devamında bağırmaya başlıyor normali bu. rüzgardan falan ötmemeli.

Yalnız takarken ben anahtar ile takmıyorum. Normal bastırarak kilitliyorum. Yani takılırken anahtar üzerinde olmuyor. Sorun bu mu acaba?

Tekrar denediniz mi? farketmez anahtarsız da kilitleyebilirsiniz. Dediğim şekilde anahtarla takın bir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar