Alarmlı Disk Kilidi Önerisi.....

Motosikleti
K 1600 GTL
Arkadaşlar alarmlı bir disk kilidi almak istiyorum Abus iyi ancak biraz tuzlu onun dışında kaliteli güvenli önerebileceğiniz bir ürün varmı yoksa direk Abus mu alayım yardımcı olursanız sevinirim.....

Ben de geçen kilit bakıyordum Artago 32s aldım. Abus alacaksanız Detecto 7000rs vrya granit 8077 alabilirsiniz. Uygun fiyatlı sağlam olarak bakmamızı önerebiliceğim Urban UR14s var s.r.a sertifikalı Artago'nun alt markası oluyor aynı zamanda. Artago'nun da 32s ve 32x i sağlamdır s.r.a ve art sertifikaları var.Motopixel videosunda test etmişti o yüzden içim daha bi rahat aldım.

Abusun kalitesi fiyatına fazla yansır. Gerçi içim elvermediği için 2 disk kilidi kullanıyorum, biri gene abus diğeri artago. Bunların harici şu anda alcak olsam gene kampanyalı yada ikinci el temiz bir abus almaya çalışırım. İlle uygun fiyat arayacak olsam onguardı denerdim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
securage marka da iyidir motomax satıyor. abus çok para.

Securage de fena değil, ben almıştım ama abus zincir kilit var nasıl olsa bir de disk kilidine çok para vermeyeyim maksat alarm olsun hırsıza ekstra uğraştırıcı olsun diye aldım. Abus zincir kilidim olmasaydı disk kilidini kesinlikle abus alırdım. BU ucuz disk kilitlerini kırmaları saniyeler sürmüyor.

Motosikleti
R25, CRF250L
Ben urban kullanıyorum,tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar