Alarm Sorun Çıkartır mı?

iyi elektrikçiye taktırırsan sorun olmaz...
ben invelis marka araba alarmı taktırdım, hem sesi yüksek hemde kaliteli...çin malı dandik alarlardan taktırma bence :cat:

onun yerine koltuğa raptiyeli tahta bağla hem kedi de oturamaz forumda görmüştüm

Motosikletlere Takılan Alarmlar Motosikletin Elektirik Aksamına Zarar Verirmi. Duyduğum Kadarıyla Anahtarı Kontağa Takmadan Uzaktan Kumanda İlede Çalışıyormuş. Motor Biz Üzerindeyken Çalındığında Kumanda İle 100 Metre İçinde Kitlenebiliyormuş. vs vs Fikirlerinizi Alabilirmiyim Arkadaşlar.

vayyy kimler motorcu olmuş :bounce:

alper ben b.düzünden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi elektrikçiye taktırırsan sorun olmaz...
ben invelis marka araba alarmı taktırdım, hem sesi yüksek hemde kaliteli...çin malı dandik alarlardan taktırma bence :cat:

Eyvallah Saol. Oto Elektirikçiye Falan mı Taktırmak Gerekir, Mahalledeki Motosiklet Tamirhanesi Olan Usta Takabilir mi Acaba. (Takarım Dedi Fakat Sağlıklı Olurmu)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------

deli oLdu be kardesim :cherry:

bende cok merak ediyorum acaba nası bi alarm taktırsak die :/

Bilen Arkadaşlar Bilgilerini Paylaşmaya Devam Ederse Bizde En Kısa Zamanda Öğrenmiş Oluruz Dostum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------

onun yerine koltuğa raptiyeli tahta bağla hem kedi de oturamaz forumda görmüştüm

Mazallah LAvuğun Teki Görmez Oturur Kırıp Dökerler Sonra Motoru :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------

vayyy kimler motorcu olmuş :bounce:

alper ben b.düzünden

Seni Taşıyacak Bi Motor Var mı Alper :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------

Ben kullanıorum,Bİ zararınıda görmedim,Yalnız motoru yıkarken alarma su kacıo:D sesi cok az cıkıo bı muddet.Zaten ne alarmı nede uzaktan calıstırmayı kullanıorum...Öyle aksesuar olsun dıe yaptırdım..

Saol Bilgi İçin Dikkate Alıcam. Bi Kere Bi Bidon Su Döktüm Karbüratöre Su Kaçtı 1 Aydır Falan Yıkamıyorum Motoru. Silip Geçiyorum :cherry:

benim motorumun orjinalinde vardı kumandalarını kırdım onda hiç bi sorun yoktu akü bitirme vs. çelim motorun orjinal alarmını aldım onda çoğu zaman akü bitme problemi yaşıyorum ama ayak marşı olduğu için pek bi sorun olmuyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayak Marşı Benim Motordada Var Bu Durumda Bende Problem Yaşamam Sanırım.

Kumandadan çalıştırmayı bağlatmanı tavsiye etmem ama alarm çok faydalı oluyor.
Kumandadan çalıştırma devrelere zarar verdi benim motorda bende iptal ettirdim sadece alarm olarak kullanıyorum gayet kullanışlı.
Kumandadan çalıştırdığın zaman ekektrik aksamı çalışmıyor tekrar kontağı açman gerekiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
İşte Bu Sebeplerden Ötürü Düşünce İçindeyim. Kumandadan Çalışmayı Bağlatmayacaksam Alarmada Gerek Yok. Benim İşime Yarayacak Olan Uzaktan Çalıştırma Mevzuu.

Uzaktan çalıştırma bi zamandan sonra işkenceden başka bişey olmaz. Eş dost herkes gelir ver bi çalıştırayım der bu özelliği bilmeyen herkese göstermek ister bi sürü tantana. Kumandayı versen bitürlü vermesen malı kıymetli derler yani karından fazla zararı olur.
Kaldıki hemen tık diye almaz çoğu zaman Jikle ile çalıştırıldığı için motor soğukken (Jikle de kapalı olacağından) kumanda ile direk çalışmaz.
Uzun lafın kısası bence sadece alrm senin işini görür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başta Yazdıklarımı Okuduysan Alarma Pek İhtiycım Yok, ÇAlıştığım Yerin Önüne PArk Ediyorum Ufak Çocuklar Binmeye Falan Çalışıyorlar Binenler Gidonu Sallamaya Uğraşıyor, Onları Korkutup İndirmek İçin Dükkanın İçinden Kumandaya Basıp Motoru Çalıştırıp Korkmalarını Saylayıp İndiklerinden Sonra Tekrar Kumandayla Kapatıcam.

Başta Yazdıklarımı Okuduysan Alarma Pek İhtiycım Yok, ÇAlıştığım Yerin Önüne PArk Ediyorum Ufak Çocuklar Binmeye Falan Çalışıyorlar Binenler Gidonu Sallamaya Uğraşıyor, Onları Korkutup İndirmek İçin Dükkanın İçinden Kumandaya Basıp Motoru Çalıştırıp Korkmalarını Saylayıp İndiklerinden Sonra Tekrar Kumandayla Kapatıcam.

her alarmda varmı bilmiyorumda kumandada sadece alarmı öttüren bi tuş var, motoru çalıştırmaktan ziyade böyle bişe işini görebilir. bi çocuk üzerine bindimi öttürürsün kaçar:) bunun için alarmın açık olmasınada gerek yok, alarm kapalıykende istediğin zaman öttürebiliyosun. yani bizim arabada öyle, motor içinde vardır heral

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hımms Olabilir. Pil Taktırırım Elektirik Aksamınada Bağlatmam Maksat Ses Çıkarsın :)
Araştırayım Biraz. Link Falan Denk Gelirse Yazarsan Sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar