Alarm kabloları..

İyi akşamlar bugün alarm aldım uzaktan çalıştırma özelliğide var fakat hangi kablo nereye bağlanacak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Start +,Start - ve Start options+/- yazan kablolar var nereye bağlamam gerekir.??

alarmın içinden bağlantı şeması çıkması lazım çıkmadımı,eğer çıkmadıysa ve alarmın uzaktan çalıştırma modunu kullanmöayacaksan sadece start + yazanı direk akünün + ucuna - ucunu ise şaseye ver.bu kadar

Şema çıkmadı bağlantıyı kurdum alarm çalışıyorda uzaktan çalıştırmasınıda bağlamak istiyorum.

Bende kullanıyorum cylone marka kendim taktım vitesli motorda uzaktan çalıştırma özelliğine güvenmediğim için onları bağlamadım. Yanlış hatırlamıyorsam beyinden cıkan 6 lı soket vardı onların kırmızı siyah renklerini kontak müşüründeki renklere verdim. kontaktan gelen 2 kabloyuda şemadaki gibi bağladım kesilmesi gerekiyordu benimkinde.2 adet sarı kablo vardı onlarıda sinyal lambalarının soketine bağladım sağ-sol olmak üzere .

kumandadan basıyorum alarmı kurmaya iki kere cik cik diye ötüyor dörtlüleride yakıyor
kapatırkende 1 kere öterek dörtlüleri yakıp söndürüyor

Benim motor dışarıda duruyor geceleri alarmı yinede kurmuyorum ucak geciyo kamyon geciyo ciyak ciyak kendi kendine bağrıyor hiç şikayet gelmedi ama mahalle ayağa kalktını biliyorum :)

Marş motoruna ya da düğmeye kablo gitmesi lazım ama hangisi. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar