Alanya'da meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru öldü

Alanya'da meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru öldü, bir polis memuru ağır yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Alanya Emniyet Müdürlüğünde trafik polisi olarak görev yapan Dinçer Akkaya'nın (35) kullandığı 07 A 8252 plakalı motosiklet, Saray Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesinde, Şükrü Serezli'nin kullandığı 10 HK 451 plakalı kamyonete yandan çarptı.

Kazada Dinçer Akkaya öldü, motosikletin arkasındaki polis memuru Mustafa Arda (26) ağır yaralandı. Yaralı polis memuru, Başkent Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kamyonet sürücüsü Şükrü Serezli de aynı hastanede kolundaki yara nedeniyle, ayakta tedavi edildikten sonra gözaltına alındı.

Kazada hayatını kaybeden polis memuru Dinçer Akkaya'nın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi
allah yakınlarına sabır versin günahlarını affetsin:salut::salut::salut:http://www.bizimantalya.com/trafik_polisi_trafik_kazasinda_oldu-17638.html

OLAYI DUYDUK ÇOK ÜZÜLDÜK ARAÇ YOLA BAKMADAN ANAYOLA DALMIŞ SONRASINI RESİM ANLATIYO.POLİS DE OLSA MOTORA SAYGI KALMAMIŞ ŞEHİDİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN YARALI POLİSİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

ewet bende alanyada yaşıyorum ve haberi aldıktan sonra tanıdık polilerden birimi die oaly yerine hemen gittim..tanıdıklarımdan değildi ama sonuçta bi candı ve ölüm haberini aldık..allahtan yakınlarına sabır diliyorum bende alanyadan..ama altlarındaki fazerin gücüne aldırmadan caddelerde hızla ilerleyen bildiğimiz polis sayısı çok alanyada..bazılarıda hava yapmak maksatlı bu hızlara çıkıyolar tabi..

Son düzenleme:
abi olmaz boyle birsey ya el insaf biz sadece biraz saygı istiyoruz bizi yolda tanımalarını istiyor bizimde onlar gibi bir insan oldugumuzu hatırlamalarını istiyoruz ama nerde o saygı eger öyle bir saygıları olsa boyle kazalar yasanmaz .....
kazada ölen polis memuru arkadasımıza allahtan rahmet ailesine baslıgı diliyorum
diger memur arkadasda saglıgına kavusmasını diliyorum.....
saygılarımla .......

aga en azından kanlı yerleleri sansürleresen. insan bakamıyo
hani ibret olsun motorculara, görün adam gibi sürün dicemde polisinde suçu yokmuş

Allah rahmet eylesin çok feci bir görüntü,yaralı arkadaşada acil şifalar.Off Offff artık böyle şeyler yazmak istemiyorum ama malesef:pale::pale::pale:

allah rahmet eylesin ailesi ve yakınlarına sabır versin bol bol.....

çok kötü bir olay polisimizde olsa sonucu ne kadar kötü olabiliyor görüyoruz umarım delvet bunu görürde artık birşeyler yapmaya başlar bizler içinde....

Motosikleti
BWS 100
allah yakınlarına yardımcı olsun...
daha dün oralardaydım, geçmiş olsun....
hepimizin başı sğolsun....

p.tesiden beri ankara, kırıkkale, konya, alanya, antalyadaydım
daha ctesi günü kasktan ceza yedim 61 gayme,
gittiğim bu şehirlerde motosikletin üstünde gördüklerim arasında kask takan vatandaş syısı 10 u geçmez
zaten alanyada plaka lı motosiklet çok az gördüm, en önemlisi buradaki gördüğüm yunuslarda genelde kask yeerine şapka vardı,
ama denizlide çin minde olsa kask takmayan görmedim....
garipsiyorum bu olayları....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar