alanya gezisi

arkadaslar 10.8.2007 tarihinde alanyaya gitmeyi planlıyorm gelmek isteyen arkadaslar varsa irtibata gecelim veya gelmek isteyen olursa alanyada bulusalım ne dersiniz hoş olmazmı istikamet:çıkış karaman varsa gelen konya'dan alırız sonra akseki üzeri alanya isteğinğz kadar kalıp sonra manavgat side antalya(tubiş ve enişteyi ziyaret) oradan donus not:donus yolunu bilmiyorum kaybolursk allah kerim:queen:

Son düzenleme:
alanya gezisi ha iyi iyi gezin bakalım eylülde gelseydiniz her yer cıvıl cıvıl rus kardeşlerimizle dolu olurdu :p

şu anda alanyada değilim eğer olsaydım başımla beraber ama eskişehirdeyim malesef :(

ya arkadaslar tamam gelmiyorsunuz ama bi yorum yapın iyi yolculuklar deyin veya gezi hoş olmamış deyin elştirin bari

alanya güzel fikir şimdilik musait olupta sana eşlik edebilecek arkadaşlar yok gibi....tek başına gitmeyi düşünüyor musun peki?
düşünüyorsan tavsiye etmem mutlaka yoldaşların olsun....:cat:

hayırlı yolculuklar kazasız belasız sapa sağlam gıt gel ıns...guzl bı gezı dusunmusun..

iyi yolculuklar emmoglu kt ne kuvvet o yokuşları iyi tırmalar inşallah lastik patlamaz inş neyde iyi yolculuklar

alanya güzel fikir şimdilik musait olupta sana eşlik edebilecek arkadaşlar yok gibi....tek başına gitmeyi düşünüyor musun peki?
düşünüyorsan tavsiye etmem mutlaka yoldaşların olsun....:cat:

kesin gözüyle bkıyorum allahta mani gelmezse gideceğm 1 yıldır bunun planını yapıyorum

hayırlı yolculuklar kazasız belasız sapa sağlam gıt gel ıns...guzl bı gezı dusunmusun..

saol kardesim gezi bitince fotoları koyarımda tek sorun fotolar nasıl koyuluyor

iyi yolculuklar emmoglu kt ne kuvvet o yokuşları iyi tırmalar inşallah lastik patlamaz inş neyde iyi yolculuklar

way emmioğlu senide gelsen züper olurdu ama malum nedenlerini benden iyi kimse bilmez:salut:

Son düzenleme:
Arkadaşım sana hayırlı yolculuklar. Zamanım olsa gelmek isterdim seninle, ayrıca motosikletimde çok uzun yolculuklar için pek müsait değil... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar