Alanya Dim Çayı,Gündoğmuş Uçan Su Şelale

Alanya'dan bir kaç fotoğraf Dim Çayına doğru ilerliyorum ama trafik çok sıkışık,yol yapım çalışması mı var derkeni, ileride kaza olmuş

Bilen kaç kişi çıkacak

Tripotumuz alıp çıkıyorum,kaleninin gece fotoğraflarını çekmeye başlıyorum

Kale inişinde yollar dar,araba çarpmadan apartopar çekiyorum,kasaba denk gelirsek vay halimize

Havuz fotoğraflarını seviyorum,birde renk değiştiriyor,ayrı güzellik katıyor

Dim Çayına geldik,Alanyanın kavurucu sıcağında kurtulup derin bir oh çekmek gibisi olmaz,nemli havadan kurtulup bu serin sulara girmesi süper olur
Barajın ilk çıkışındaki su herzaman daha soğuktur,Ağustos ayında gittim,çaya tramplenden atladım,su soğuktu kıyadan girmek istesem alışabileceğimi zannetmem

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır

Gece çekimlerinin 1 numarası tripot, olmazsa olmazlarından

Gece fotoğraflarını gün geçtikçe seviyorum,bir tane kumanda şart,kendi çapımda uğraşıyorum

Dim Çayındaki benim favori fotoğrafım,çekimler sırasında bir tane iri yarı beyaz yaramaz köpek geliyor,zorla kendini sevdirdi,patisini uzatıyor,sonra kayboldu gitti.

Sapadere Kanyon
Alanya'dan Gazipaşa'ya giderken
Alanya ilçesi, Sapadere köyünde yer alan Karstik oluşumlu kanyondur. Köyede adını veren Sapadere'nin oluşturduğu kanyonun uzunluğu 360 m, yüksekliği 400 m'dir

Tahtadan patika yolları serin havası var

Gidip görmenizi tavsiye ederim

İçeriye yiyecek içecek yasak,birçok millet insanlar geliyor

Bir çok küçük havuzlar var,yüzenlerde var,tertemiz,yılan balığı ve yengeçte var,umarım canlılara zarar vermezler

Şehrin gürültüsünden kurtulup rahatlığa önem verenlere

Minik şelalenin altına katıyorum Canonu

Doğal havuz

Gezmeye devam minik şelalemiz

İlya

Kanyonun sonuna geliyoruz

Bu bakışlar,ablam çok kötü bakıyordu

Temiz insanlar her yerde

İki dağın arası

Geriye dönüş

İçinden geçecem

Gündoğmuş Alara Uçan Su Şelalesine doğru yol alıyorum

Düğüne gidiyoruz,Beden Köyü,düğünde karnımızı doyuruyoruz

Közde çay keyfi

Beden köyünden Dağlara,bir of çeksem karşıki dağlara

Şeker gibi üzümler

Kaderine terk edilmiş jawalar

Jawa Hayabusa

Gündoğmuş Alara Uçan Su Şelalesi giriyorum

Kiralık ağaç evler var

Ve karşınızda şelale yaz olduğundan suyu az

Hamido geliyor ökkeş aaağam HAMİDOOOOOOOOOO

Şubat ayında gitmenizi tavsiye ederim

Şelalenin dar yerlerden geçerken suyun köpürmesi

Eve doğru sürüyorum,bir sonra nereye gezmeye giderim bende bilmiyorum,uzun soluklu gezilerden sonra kısa gezilerde insana iyi geliyor

vaay alanya :) 3 sene otelde çalıştım orada gece kale manzarası sahilde bi başka oluyo bide şezlonga uzandın mı ohh )) baba tarafından alanyalıyız zaten )

F54

Hatta hatta o dereyi besleyen Barajın etrafında tam tur yaptık hayatımda motor kullandığım en bozuk yol dü git git bitmiyor

vaay alanya :) 3 sene otelde çalıştım orada gece kale manzarası sahilde bi başka oluyo bide şezlonga uzandın mı ohh )) baba tarafından alanyalıyız zaten )
:cat::cat::cat:
paylaşım için teşekkürler..
Teeşekkür ederim
çok güzel bi gezi maliyet hakkında da bilgi verirmisisniz yakıt gibi
Yakıt ortalama 2,3-3 lt civar 100 kmde,dim çayındaki işletmede yiyece içecek biraz tuzlu

Bu akşam Alanya'da farklı bir yerlerden gece fotoğraf çekmeye gidecem,Teras,Cikcilli

Alanya Cikcilli mahallesi,Helikopter Pisti yakınlarından kale manzaraları,genelde kafa dinlemeye gelenler çok olur,gece saatlerinde arapların giydiği yöresel kıyafetli ak sakallı elide asalı bir ihtiyar görüseniz korkup kaçmayın,bira şiseşi toplar,kimseye zararı yoktur,bir çok turistle fotoğraf çektirir

[

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar