Alamanyadan iRemzi Abimiz İtinayla Ağırlandı

güzel gezi olmuş fotolar şahane size 2 sorum var.
1- delmece yaylası tam olarak nerede çınarcık a giriyorsun su düşen şelalesi ve termal olarak ikiye ayrılıyor yol . sağdan mı gidiliyor termal yolundan yoksa su düşen şelalesi tarafından mı ?
2- remzi abi cbf 1000 nin sol tarafında ABS FI HISs uyarı lambalarının olduğu göstergenin arkası sarı lambalı aydınlatma var mı yok mu ? buradaki cbf 1000 de sol göstergenin panel aydınlatması yok sadece kırmızı abs FI ve hıss lambaları yanıyor

1- delmece yaylası tam olarak nerede çınarcık a giriyorsun su düşen şelalesi ve termal olarak ikiye ayrılıyor yol . sağdan mı gidiliyor termal yolundan yoksa su düşen şelalesi tarafından mı ?
2- remzi abi cbf 1000 nin sol tarafında ABS FI HISs uyarı lambalarının olduğu göstergenin arkası sarı lambalı aydınlatma var mı yok mu ? buradaki cbf 1000 de sol göstergenin panel aydınlatması yok sadece kırmızı abs FI ve hıss lambaları yanıyor

Orasi bendede kapkara dostum. Aydinlatma falan yok orada.. Anahtari sola cevirince HISS yanmaya basliyor..ABS lambasi birkacmetre gidince sönüyor.. F1 de ariza oldumu yaniyor galiba.. Bende hic yanmadi daha...

---------- Post added at 02:40 ---------- Previous post was at 02:36 ----------

Remzi nereye kayboldun yahu.Bi Erdek'e gittin gidiş o gidiş...

Hic sorma dostum.. Erdekten sonra hastalandim azicik.. Erdekten Gelibolu üzeri Ist e dönmekti niyetim ama Babaeskiye zor attim kendimi.. 2 gün orada yattim.. Erdek te sifayi kaptim sanirim.. Belkide bukadar sicaga alisik olmadigim icin olmustur.. Bilemiyorum.. Kismet olmadi birdaha görüsmek.. Seneye artik. :)

Çınarcık'tan Armutlu yönüne doğru giderken Teşvikiye yoluna sapıyorsunuz tabelalar sizi delmece yaylasına götürecektir.
Delmece yaylası Termal ve Sudüşen şelalesi ile farklı yerlerde.

Orasi bendede kapkara dostum. Aydinlatma falan yok orada.. Anahtari sola cevirince HISS yanmaya basliyor..ABS lambasi birkacmetre gidince sönüyor.. F1 de ariza oldumu yaniyor galiba.. Bende hic yanmadi daha...

---------- Post added at 02:40 ---------- Previous post was at 02:36 ----------

Hic sorma dostum.. Erdekten sonra hastalandim azicik.. Erdekten Gelibolu üzeri Ist e dönmekti niyetim ama Babaeskiye zor attim kendimi.. 2 gün orada yattim.. Erdek te sifayi kaptim sanirim.. Belkide bukadar sicaga alisik olmadigim icin olmustur.. Bilemiyorum.. Kismet olmadi birdaha görüsmek.. Seneye artik. :)

Yav iRemzi abi bi alem adamsın he...şuraya Türkiyede geçen günleri falan dönüşü bilmemneyi özetle anlatacağına yalandan üç beş bişey yazacağına yok his yok abs falan bunamı cevap veriyon yani harbiden enteresan adamsın vesselam...

hani benim fotoları ekleyecektin...

Remzi abicim çok teşekkür ederim...bana bu cbf 1000 keyfini yaşattığın için...zira Seyyah abide ybr250 sini verdi onu da esgeçmeyelim :p

3c6ck.jpg

Agam 1000 lik makina kullanıp aynı anda nası video çekiyorsun anlamış değilim.:queen:
Bu arada resimlerde süper.Paylaştığın için teşekkürler abim.:)

Delmece hatırası.....
O gün yayladan aşağıya o nasıl inişti öyle .Mete Han cbf 150 ile yokuş aşağı virajları yardıra yardıra inerken,biz Remzi ile spin ata ata zor yetişmiştik.

Delmece hatırası.....
O gün yayladan aşağıya o nasıl inişti öyle .Mete Han cbf 150 ile yokuş aşağı virajları yardıra yardıra inerken,biz Remzi ile spin ata ata zor yetişmiştik.

düşün yani kampanalı motorla öyle yardırıyorum...birde enduro olsa neler yapardım...:p

abi yanlış anlamayında kız gibi gidiyonuz yav...:queen:

ulen Fatih...iRemzi abime 200 euro borcum var...Nisan başı ödeyecem...o geldi aklıma birden moralim bozuldu lan...:queen:

1000 link bile adamın altında küçücük kalmış :D Abi seni goldwing den aşağısı kesmez :D

mete_han abi seni biraz insan irisi gördüm :)
ama bi kaç resimde akrabalarımı gördüm sanki gri gir :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar