alaçatı ılıca turu..

saat 12 de ders bitti arkadaşıda alıp dedım bi çeşme yapalım alaçatı felan fazla kapılmışız alaçatı merkez biraz pahalı olsada çok hoşuma gıttı son bulduğmuz o ıssız gıbı gözüken sahil denizi mukemmeldi.. :) herkese tavsiye ederim.. :D

image upload no registration

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

iyi kötü demedim elemedim ne varsa topluca attım resımlerı tek tek ugrasmak istemedim.. :)

Alaçatı güzeldir. Böyle boş görünce bir an yadırgadım...

Böyle guzide sahil beldelerinde moloz ve inşaat görüntüleri görünce insanın morali bozuluyor ! , rezil şehircilik anlayışının önüne bir türlü geçilemiyor , güzel paylaşım olmuş elinize sağlık arkadaşlar.

Caminin avlusundaki taş mozaikler ne güzel öyle ya :) Okadar restore etmişler, yel değirmenlerinin etrafını da kırık wc mermeri yerine mozaik dönselermiş ya işte :)

Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler :cat:

Yani yürekler cesur olunca 165 cc motosikletle bile artçılı olunduğu halde güzel geziler yapılabiliniyormuş. Paylaşım için teşekkürler.

135 cc :) daha once de gezilerim vardı fiyatına göre bu motor bakımını yaparsan gık demiyo en azından bana demedi hiç.. bakımsız kalırsa nolur bilmiyorum ben ustune titreyenlerdenim.. :D geen hafta urla vardı daha çok bilindik yerlerın ucra ve gidilmeyen gizli kalmış yerlerini bulmaya çalışıyorum urladada güvendık ormanına girmişdik çok hoş bir orman araba için yol yok ama motora heryerde yer var tek sıkıntı bu gezide güneş pek açmadı.. :) ama ılıcanın kaynar suları var taşlık dedikleri yer orayı bulunca gırdik tabi direk sauna edasıyla.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

maşallah. Bodrum yel değirmenlerinede bekleriz :cat:
buyuk ihtimalle 2 ay sonra ordayım daha erkende olbilir belki.. :) orayıda bi gezicem ama çadırla tulumla bir gezi var kafamda motoru satarsam biraz daha büyük bir cc li motorla gelicem.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar