alacagım motoru buldum

Eğer senin için tek önemli olan görüntüyse al ama ben motosiklete binmek istiyorum dersen başka...

GÖSTERİŞ DOĞRUDUR BU FİYATA BAŞKA BÖYLE İRİ Bİ MOTOR BULAMAM DEMİ

GÖSTERİŞ DOĞRUDUR BU FİYATA BAŞKA BÖYLE İRİ Bİ MOTOR BULAMAM DEMİ

Yani...Malesef o paraya bu gösteriş başka marka da yok.Görünümüde aldanıpta sınırları zorlarsan başın ağırır.Ama paranın kıymetini bilip senin haricinde başka kimse kullanmazsa,bakımlarını da zamanında yaparsan o başka.Ne diyelim hayırlısı olsun

güzel görünüyor. markayı ilk defa duydum çin malı mı bu? fiyatı çok ucuz 250cc için.

dostum öncelikle küçük harflerle yaz mesajlarını yoksa moderatörler atar seni mazallah :) sıkı yönetim var bu forum sitesinde :) ikincisi sen bilirsin ama bence biraz daha para biriktir düzgün bir motor al..

ne verdiğin paraya, ne yaktığı benzine, ne o sürüş sırasındaki rahatsızlığa, ne yaptığı hıza, ne titreşimine hiç bir şeye değmez..

bu forumdan bi arkadaştı,hatta bizim burda çok gördüm bu motoru tuzla dan bi arkadaş.biraz apaçi işi olmuş,renk biraz daha koyu,aynalar daha sade,farlarda karartma ve yeşil jant şeridi olmasa bence tatlı dururmuş.orjinalinden iyi durmuş.

ama satoyama arkadaşa katılıyorum.hiç güvenilcek bi motosiklet değil.Bunun 0 ına vereceğin parayla çok çok iyi makineler alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar