Alabilecek Motorsiklet Kalmaması

bemewe cies adeve al.

hiç sürmedim ama sürenlerin yalancısıyım, fena bişeymiş.

Bence sat 1200s i git 2-3 tane farklı motosiklet al. Bi cruiser bi enduro ne bileyim cross falan. Her gün başka motora bin :D

Doyumsuzluk, tatminsizlik. Hayatı sadece maddi şeylerle değerlendirme durumu. Bunun sadece motor ile sınırlı kalmadığını , genelde de hayatı bu şekilde yaşadığını düşünüyorum. Bence bir adet ybr 125- cbf 150 gibi bir motor al ve tam bir yıl bunu kullan. Düşük cc motorlarda da alınacak keyifler olabileceğini keşfet.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tahminimce Bütün nakedleri denedim sanırım.

Superduke kullandiniz mi? Tuono? Vmax? Yoksa cok buyuk laf etmeye gerek yok...

Paraniz yoksa egimli yollari kullanmanizi ve ruzgari arkaniza almanizi tavsiye ederim.

Moderatör
150 cc chopper - 250 naked - 600 cc Enduro ve Sport Touring - 900 cc Naked.
Şimdi 50 cc scooter kullanıyorum :)

Daha çok gençsin Çağlar, mutluluğun altındaki motosikletin markası ve beygir gücü olmadığını 10-15 sene içinde anlayacaksın.
O zamana kadar nispeten genel toplumdan daha zengin ve şanslı bir birey olarak doyumsuz yaşamaya devam edeceksin maalesef.

Bende basligi okuyunca benim gibi GARIP biri sandim. Benim hayatimda bitek 125lik scoter oldu. Simdide onu bile alacak para yok. Vay dunya

sdt

Sana üzülmeyi isterdim ama hiç samimi gelmedi açıkçası.

vay arkadaş içime oturdu o yaşlarda 100cc motorum vardı. :cherry:
3 yıldır 200 cc motoru değiştiremiyorum :salut:
cross yap adrenalin ihtiyacını arazide karşıla, 100 hp motorun zevk vermemesi sıkıntı.
Odağını değiştir. Harley al, rüzgardan zevk almaya alış güç isteğinin ucu bucağı yok.
Güçten lüksten değilde iki tekerde olmaktan zevk almayı tekrardan öğrenmek gerek.

Son düzenleme:
Motosiklet arasaydınız bulurdunuz. Bu devirde motorsiklet bulamazsınız.

Arkadaşlar şu sıralar aklımı cok kurcalayan bı problem motor tarzı olarak enduro ve naked sever birisi olarak artık motorsuz kaldıgımın farkına vardım.Şuanda Ducati M1200S kullanıyorum fakat bundan sonra şunu almak istiyorum diyecegım bi alet kalmadı , çok sevdigim bi abim zamanında oglum yavas yavas yuksel diyip bana mt09 aldırmayıp baska motor aldırdıgın günü adım gıbı hatırlarken ne demek ıstedıgını cok iyi anladım..
Şuanda 23 Yaşında bi öğrenci oldugum ıcın çok fazla lükse kaçamıyorum gönül isterdi bi s1000xr s1000rr alıp jübilemizi yapalım fakat şuanki imkanlarla biraz zor :) Her insan gibi yüksekten dusuge gectıgınde bı gonul kırıklıgı oluyor sımdı gıdıpte bı 100hp motora bindigimde zevk almıyorum şuanda ne yapmalı bu kafadan nasıl çıkmalıyım.Tahminimce Bütün nakedleri denedim sanırım.

YOK MU Bİ YOL GÖSTERENİMİZ

Dostum evlenme vaktin biraz erken gelmiş bunun başka çözümü yok. Evleniyorsun cbf 150 alıp evden işe işten eve gidip geliyorsun.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
tabi ki yol gösteririz, kesin bir yol var!

Emek ver çalışarak al, aldığın parayla, ekipman, servis, kasko vs. harca, o zaman asıl zevki alacak ve baba parasıyla motorları eskitmeyecek, zamanla motordan motora geçeceksin, bu kesin yöntemdir!

not: aman sakın bana emeğimle bu motorları aldım deme bir tarafımla gülerim..

Hocam biz de öğrenciyiz senelerdir çalışa çalışa anca bi cbf 150 alabildim. Sen ne iş yapıyosan bize de söyle de ben de biraz m1200s e bineyim de sıkılayım. Cbf 150yle paketci gibi geziyoruz kampüste.

Motorunun lastiğini değistirmek için bikaç ay kenara para koyup aldıktan sonra yol tutuşundan aldığın keyfi yaşayamıyorsan, yağını değiştirirken iyi yağ filtresinide degistirebildim diyip yeni yağla rahat rahat çalışan motorun sesini eğilipte dinleyemiyorsan sıkılırsın tabi. Fakir olmak güzel şey :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar