al buda benim ayakkabım... ANLAYIN CBR Teröristleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEĞİŞTİRDİM BİŞİ YAZMIYORUM TAMAM HERKES KENDİNİ BİLİR DİYORUM OKADARHAKILISIN ELİNT SİNİRLE VERDİĞİM BİR KARARDI SİLDİM YAZDIĞIMI

Son düzenleme:
Daha önceki olaylardan haberim yok. İlk defa topigini görüyorum ve kullandığın kelimeler hiç hoşuma gitmedi.

ne kadar basitsiniz birde geniş olcanız mıotorcusunuz çok komiksiniz

Bu cümlende seni basit yapar. 3-5 kişi yüzünden bütün forum üyelerine siz şöylesiniz siz böylesiniz diyerek yargılamak inan senide basit yapar.

Bir sorunun varsa bunu daha seviyeli ve daha akılcı cümleler kurarak dile gietirmen gerekirdi..

Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
önce ki topiçte de bişey yoktu zaten iki üç tane cbr resmi koymuş başka bişey yok açıklama filan eee doğal olarak arkadaşlarda bunlar ne filan dediler yoksa kimsenin cbr ı küçümsediğinden değil benimde var yani neyse bu da kilitlenir kesin inş
kim küçük görülsün !!!

Ayakkabı mı...ayakkabı nerden çıktı ya...geçen maltepe sahilinde 1000RR'lı bir arkadaş hava atayım derken ayakkabısını bırakmıştı yolda o sen misin yoksa:mrgreen:

Shrieker
Benim de ilk aklıma bu geldi....

Bu arada parmak arası terlik motora ayrı bir hava katmış... Tam düşmelik :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ayakkabı mı...ayakkabı nerden çıktı ya...geçen maltepe sahilinde 1000RR'lı bir arkadaş hava atayım derken ayakkabısını bırakmıştı yolda o sen misin yoksa:mrgreen:

Aynısının tıpkısını yazacaktım ama sayfa yarım saatte anca açıldı.:cherry:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Konu ile alakali bir baslik varken siz klonlamisiniz, haliyle diger uyeler de tepki vermisler actiginiz konu basliginda. Sinirle gidip birkez daha konu basligi klonlamaya gerek yok ki. :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende merak ettim ne ayakkabısı bu anlayamadım yada daha uyanamadım

Moderatör (forrap)
Ne bu şimdi ? Bir şeyi yazarken düşünüp yazın,madem yazıp sileceksiniz-sonra geride böylesine anlamsız bir manzara bırakacaksınız(hoş silinmemiş hali ne kadar anlamlıydı onu da bilmiyorum)- o zaman hiç yazmayın arkadaşlar.Bu forumun belli başlı kuralları var,okumayan arkadaşlara forumda kalıcı olmaları adına okumalarını tavsiye ediyorum.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Konu amacının ne olduğunun anlaşılamadığı ve konu anlamsız bir tablo oluşturduğu için kilitlenmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar