- Konu Yazar
yesilliklerle dolu bir eko sistem![]()
öncelikle istedikten sonra yapamıyacaıgnız şey yok bunu bilin. yeşillikler olsun icinde balıklarımı göreyim saga sola gezinsinler diyosanız. ihtiyacınız olanları söyliyeyim. öncelikle bulundugunuz ortamın su degerlerine dayanıklı olacak bitkileri semelisiniz. sonrasında bu bitlilerin ihtiyacını karşılayabilecek bir aydınlatma ve suya karbondiyoksit verebileceginiz bir düzenegi temin etmeniz gerekiyor. sonrasında balık icin tek önerim neon tetra akvaryum boyutuna göre 10 15 20 li grup halinde yüzerler ve inanılmaz bir görsel oluştururlar. unutmadan bu yolun sonu deniz akvaryumudur. 2 sene bir fiil deniz akvaryumuna baktımaynı motosiklet gibi kanınıza bulaşırsa kendinizi bir anda bir balıga yada kucucuk bir mercana 300 400 lira verirken bulursunuz
![]()
Öncelikle bilgi için teşekkürler , aynen grup halinde yüzecek balıklar istiyorum. Zaten en fazla 5-6 balık koyarım herhalde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
akvaryum ölçülerini yazarsan eğer daha spesifik olarak tavsiyede bulunabilirim bir de elinde hangi malzemeler var
iyi bişey mi yapmak istiyorsun yoksa iyi ama ucuza gelsin mi istiyorsun
Akvaryum boyutu henüz belli değil ben kendim alacaktım arkadaş ben hediye edeceğim dedi. Gelsin ölçer yazarım bilgileri. Ucuza kaçsın istemiyorum ama pahalı da olmasın. Şurayı inceledim ve bir çok şeyde olduğu gibi bunu da emeklerimle kendim yapmak istiyorum. Acelem yok kaç ay sürerse sürsün ama kendi emeğimin ürünü kaliteli bir şey olsun. Teşekkürler