Akü vs. Sağlam Ama Şarj Etmiyor

7 amperden 9 ampere çıkartmak istedim aküyü fakat yenisini takarken düşürüp havada tuttum ama kablolar kopacak düzeye gedli bir anlığına. Taktıktan sonra şarj etmedi, 2 yeni akü daha taktım ama aynı sorun var, bir usta kablolardandır dedi ama çok karışık nereye bakmalıyım yardım lütfen :silent:

50 lira sıkışmış olabılır bi ustaya gösterin

of çağlar vallaha bıktım şu yorumlarından. 3 ustaya gittim doluydu sezonun açılmasından dolayı şimdi kendim deneyeceğim olmazsa yarın ustaya göstericem.

Son düzenleme:
of çağlar vallaha bıktım şu yorumlarından. 3 ustaya gittim doluydu sezonun açılmasından dolayı şimdi kendin deneyeceğim olmazsa yarın ustaya göstericem.

La kimse cevaplamamıs bende uzulme dıye yazdım ama 50 lira sıkısmıs haberın olsun :queen:

O kablolarin bir ucu akude diger ucu da bir yere baglaniyor bir bak istersen nerete gidiyor

kablonun plastik içindeki tellerdede kopukluk oluşmuş olabilir, motoru boşda çalıştırıp aküyü çıkarıp,
motor çalışır halde iken ölçmek lazım, akü kablolarında voltaj varmı yokmu, varsa kaç volt var,
hafif gaz verince voltajda düşmeler artmalar oluyormu vs bakmak lasım..

Hocam şarj dinamosuna giden kablo çıkmış olabilir.
Sorunu bulamazsanız bu ustaya gitmenizi tavsiye ederim tüm elektronik sistemden olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar