akü şarj problemi

onu bilmiyorum ama baksana adam bütün gün nette onun işi başka bişey gibi geliyo bana :queen:

Elektronik devre ve embedded yazılım konulu bir ar-ge şirketim var.

Ama kapatacam, extrema'yla ışık bobini işine giricem.:queen:

Girelim girelim valla ama batarsak bizi kim çıkarcak :)
Arkamıza destek kuvvet gerekiyo ama erkek olmasın sonra sırtıma bişeyler batıyo :queen:

Bambu sen kılıçla destek vereceksen olur bak sen nede olsa bayansın :)
Erkeğin biri kılıcıyla destek vermesinde o zaman sakat olur işler :)

Eeee ben sana dedim kimliğini yanlış söyleme diye
Bak yavaş yavaş sende bozulmaya başlıyosun :)

Ne bozulcam yaf :p Ben kimliğimi olduğu gibi söyledim, siz benlen poliniğine girdinis :bounce: Halen de olduğu gibi söylemekteyim. Cinsiyet değiştirmedim, doğduğum günden beri XX kromozomlarına sahibim :bounce:

XX ne oluyor yaw hocam o ne demek benim kimyam iyi değildi lisede :)
Hocamız bana 19 dan 2 vermişti de zorlan geçmiştim :)

Kimya değil Biyoloji :bounce: Şimdi erkeklerde XY kromozomları oluyor. Onlardan bi üstün olan cinste de XX mevcut :p

Herneyse canım işte ha kimya ha biyoloji ne farkı var sonuçta bize lazım olmayan saçmalıklar :queen:
Hem ne demek kadınlar üstün sıkışınca hemen kaçarlar kafa karıştırmaktan başka bişey yapmazlar:queen:

alfabetik sırada X Y Z dir dimi yani XXden snr XY gelir hala XXin üstün oldugunumu savunan kaldımı bu devirde:p

Herneyse canım işte ha kimya ha biyoloji ne farkı var sonuçta bize lazım olmayan saçmalıklar :queen:
Hem ne demek kadınlar üstün sıkışınca hemen kaçarlar kafa karıştırmaktan başka bişey yapmazlar:queen:

Eveeet klasik bir öğrenci davranışıyla karşı kaşıyayız. Hocam biz bunları nerde kullanacaz ki niye öğreniyoz ki :queen:
Seni eğitime tabi tutmak lazım :cherry:
Tamam itiraf ediyorum yanlış söyledim kadınlar erkeklerden üstün değildir. Ben kendi adıma konuşmalıydım :queen:

Eveeet klasik bir öğrenci davranışıyla karşı kaşıyayız. Hocam biz bunları nerde kullanacaz ki niye öğreniyoz ki :queen:
Seni eğitime tabi tutmak lazım :cherry:
Tamam itiraf ediyorum yanlış söyledim kadınlar erkeklerden üstün değildir. Ben kendi adıma konuşmalıydım :queen:

Bak yine kafa karıştırıyosun :)
Boşuna uğraşma hocam hoca olmuşsunuz ama kafa karıştırmayı beceremiyorsunuz :queen::queen:
Biraz gerçek hayatla yüzleşin o kimya biyoloji XY falan öyle ıvır zıvırlar bi işimize yaramıyo :)
Önemli olan aşkımız bu hayatta :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar