Aynı sorunun sende de olması ihtimali ne kadardır bilmem ama benim şarj sıkıntılarımın sebebi konjektörden aküye giden kabloydu. Hem Suzuki kabloyu olması gerekenden ince tutmuş, hem de aradaki priz çok sabıkalı. Birçok DRZ kullanıcısının başına bela olan bir sorun.
Peki ne yapıyor millet? Konjektörden çıkan iki kabloyu prize varmadan kesiyor. Sonra uçlarına daha kalın kablo lehimleyip doğrudan aküye çekiyor. Yeni kablonun kesiti 2,5 milimetrekare bu arada. Amerikan ölçüsüyle 14 AWG. Ben lehim yapmadım, iki ucundan kabloları sokup vidayla tespit ettiğin basit elektrik zımbırtısından kullandım. Daha pratik geldi. Etrafını da elastik elektrik bandıyla iyice sardım.
Motor aküyü 13 voltla şarj etmeye çalışıyordu, bu işlemden sonra canavar gibi 14,5 voltla şarj etmeye başladı. Sabıkalı dediğim prize baktım, içinde erime başlangıcı vardı.
Dediğim gibi, DRZ'lere çok çektiren bir sorun bu ve sende de olması ihtimali düşüktür herhalde. Gene de aklında bulunsun. ALternatörle konjektör, konjektörle akü arasındaki kabloları ve bağlantı noktalarını hiç olmazsa bir kontrol et. Bakarsın sorun bu kadar basit çıkar.
http://www.thumpertalk.com/forum/showthread.php?t=70551