Akü hk. bilgi lütfennnn

Arkadaslar hayirlisi ile 380km de 2013 model bi sym joymax aldim ancak sizinde anliyacaginiz gibi motor otoparkta 4 ay felan hic kullanilmadan yatmis, motorun akusu bitmis arabadan sarj ettik bi yarim saat 6 bin devirde kullandim is yerine gittim stop ettim calismadi kendini toplamamis. kuryeci bi arkadasta dediki eger 15 20 dkka binip toplamadiysa ölmustur o yenisini al dedi. Sizce bu aku 6 7 saat sarj olsa kendine gelirmi? Yada kendine gelmesi icin baska bir cozumunuz varmi?lutfen yardimlarinizi bekliyorum. Markasi: GS BATTERY GT12A-BS (12V 10AH)

Hayırlı olsun ,10 amperlik akü, o süreler içinde şarj olmaz diye düşünüyorum, yinede deneyin, akü'nün genel görünümüne bakın, kutub başları oksit kırık çatlak,erime vs, olmaz ise zaten değişeceksiniz:king:

Tesekkur ederim kardesim, aku tertemiz duruyor hic bi oksit catlama patlama yok kutup baslarinda. 6 7 saat sarj edilse yinede toplamazmi diyosun kendini? Eger duzelmiyecekse aku olarak onerileriniz neler jel mi kurumu islakmi ve aralarindaki farklari ne bunlarin bilen yardimci olursa cok sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

Yokmu yardim edebilecek biri forumda arkadaslar.

o sürede kesinlikle şarz etmez hatırlamıyorum ama bi yerde okudugum kadarıyla akü normal haldeyken basılan şarzın geriye dolabilmesi için min. 15 dakika çalışır vaziyette olması gerekiyormuş aracın siz aküyü oto elektrikçisine bi gösterin akü şarz cihazına baglandıgında o size akünün şarz edilmeye degip degmiycegini söyler zaten

ne ugrasiyorsun al gitsin yeni KURU bir akü. Markasida YUASA olsun rahat rahat bin dostum

emin değilim bilenler yazsın ama 24 v araba aküsü ile 12 v motor aküsünü vurdurmak bile riskli diye biliyorum. ayrıca bosch akülerin fiyatı çok uygun aklında olsun. bir internet sitesinde uygun fiyata satılıyor. yerleri de kartal sanayide.

emin değilim bilenler yazsın ama 24 v araba aküsü ile 12 v motor aküsünü vurdurmak bile riskli diye biliyorum. ayrıca bosch akülerin fiyatı çok uygun aklında olsun. bir internet sitesinde uygun fiyata satılıyor. yerleri de kartal sanayide.

Merhabalar. Öncelikle araba aküleri 24V Değil 12V'dur 24V Akü Otobüs,Kamyon vb.'de Kullanılır.

Konuyu açan kişinin sorununa gelirsek 4 ay hiç şarj edilmeden duran bir akü ölmüştür.Yenisin almalısınız. Marka tavsiyesi olarak bütçeniz el veriyorsa YUASA eğer fiyat çok gelir ise VLM akü tavsiye ederim.

otomobillerin tamamında 12v aküler kullanılır. otomobil akülerinin amper gücü yüksektir. aküden aküye takviye yapılacaksa amper gücü önemsiz kalır.

otomobillerin tamamında 12v aküler kullanılır. otomobil akülerinin amper gücü yüksektir. aküden aküye takviye yapılacaksa amper gücü önemsiz kalır.

Merhabalar. Öncelikle araba aküleri 24V Değil 12V'dur 24V Akü Otobüs,Kamyon vb.'de Kullanılır.

Konuyu açan kişinin sorununa gelirsek 4 ay hiç şarj edilmeden duran bir akü ölmüştür.Yenisin almalısınız. Marka tavsiyesi olarak bütçeniz el veriyorsa YUASA eğer fiyat çok gelir ise VLM akü tavsiye ederim.

arkadaşlar allah'tan bilmediğimi baştan yazmışım yoksa ölmüştüm. elimden onlarca araba geçti ama aküsünün voltajını bilmiyorum, hesap et durumumu.

işin komiği demek ki benim scooter ın aküsü bitince millet uğraşmamak için araba aküsüyle vurdurulmaz deyip beni başından savmış. allah'ını seven üzerime toprak atsın:(

Bi yarim saat sonra 7 saattir sarj olan akuyu alip takicam bakalim yarin sabah kalkip calistirdigimda eger calismassa zaten yenisini mecbur alicam eger calisirsa zaten toplamistir kendini herkesin tavsiyesi icin tesekkur ederim kendi orjinal akusu taiwan mali 240 lira ebayda 145TL Den satiliyor ama amerikadan buraya gelmesiyle vergi gumruk bla bla 240i buluyor demekki. Bosh la diger japon markaya baktim ancak boyutlari uymuyot birde o sorun var boyutta onemli. Boy: 105 en 150 derinlik 87 bu boyutlarda bulabilen varsa link atarsa cok sevinirim. Eurostar var bide jel neo akü 2 ay sonra bile tek marsta calitirma garantisi felan veriyor ama guvenemedim 120 lira fiyati var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar