AKÜ HAKKINDA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s.a arkadaşlar motoru çalıştırmadan farı açıp sürünce aküye zararı varmı

Ben anlayamadım. Motoru çalıştırmadan nasıl sürüyorsun. İman gücüyle mi gidiyor.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
motoru çalıştırmadan motoru nasıl süreceksin ben ona takıldım?

İtecek misiniz :p

yoksa farı açıp, sonra motoru çalıştırıp, sonra da sürmekten mi bahsediyorsun?

Belki arkadas motoru calistirmadan yolu da gorebilmek amacli farı acarak vites bosta olmak suretiyle surmekten soz ediyor. Neden anlamüyürsünüz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Belki arkadas motoru calistirmadan yolu da gorebilmek amacli farı acarak vites bosta olmak suretiyle surmekten soz ediyor. Neden anlamüyürsünüz :p

arkadaşlar anlamamış galiba yokuş aşağı vitesi boşa alıp motoru çalıştırmadan farı açıp gidince aküye zararı varmı

arkadaşlar anlamamış galiba yokuş aşağı vitesi boşa alıp motoru çalıştırmadan farı açıp gidince aküye zararı varmı

Kardesim benim ya nasıl da tahmin ettim. Hic bir zararı olmaz dostum biraz akuden yer sadece az az. Bu arada yukardaki arkadaslara da ne kapak oldu ama. Hemen dalga gecin bu ne arkadas :p

O değil de neden boşta gitmek istiyorsunuz ben onu anlamadım :silent: Az yakacak davasıysa, -ki zaten bunu hesaplıyorsanız muhtemelen <125cc bir motosikletiniz var- zaten çoğu model kokluyor. Ayrıca boşta ve motor kapalı giderseniz şanzıman yağlanmaz ve orta vadede kısmaya çalıştığınız 3-5 kuruştan daha fazlasını, hem de güvenliğinizden ödün vererek gitmiş olursunuz. Bence bir daha düşünün. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
O değil de neden boşta gitmek istiyorsunuz ben onu anlamadım :silent: Az yakacak davasıysa, -ki zaten bunu hesaplıyorsanız muhtemelen <125cc bir motosikletiniz var- zaten çoğu model kokluyor. Ayrıca boşta ve motor kapalı giderseniz şanzıman yağlanmaz ve orta vadede kısmaya çalıştığınız 3-5 kuruştan daha fazlasını, hem de güvenliğinizden ödün vererek gitmiş olursunuz. Bence bir daha düşünün. :cat:

doğru diyon

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Güncel....

hocam aküyü bilmemde sen üstüne biraz daha koy ybr al.... ybr gider öyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar