Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motor çalışırken farı açıyorum. Akü seviyesi 16-12-9 seviyeleri var. 12 civarında duruyor ama farı açınca 9'a yaklaşıyor. Sizce akünün durumu nasıl? Bu durumda iken akü şarj oluyor mu?
Abi o benim eski motorumda da vardı,ampermetre gibi bişey farı açtığında amper çekiyor haliyle göstergedeki akım seviyesi düşüyor, kapatınca tekrar yükseliyor no problem yani. geziden kaçmak için bahaneye gerek yok :queen:
Bu tarafın denizi pislik yaa. tersaneler bölgesindeki sahile gitmiştim ayağımı suya soktum,çıkardığımda zenci ayağı gibi olmuştu depodan benzin çekip yıkadım :mrgreen:
Ben hergün Tuzlaya gidiyorum..Deniz de dibimizde..Ama tel örgü ayırıyor bizi..
Pardon konu Tuzla değil aküydü değilmi???.
amperi düşük olan akünün o tepkileri vermesi normaldir..
Şile'ye gidin Şile'ye en güzel deniz orada var. Biz toplaşıp gidiyoruz arada sahilköy karakiraz falan mis gibi deniz kokusu.
Bu arada akü konusunda değişik teoriler var fakat benim yzf de yuasanın kaliteli dedikleri sulu aküsü durmadan su koyarken ybr de çin malı kuru (bakımsız jel yada sıvı deniyor ) akü bu zamana kadar marşa ikikere bastırmadı. Demem o ki ne yaparsanız yapın sulu aküden uzak durun. Denen miş test edilmiştir.