Akü bitmiş,ayaktan marş vermiyor,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya kontağı açık unutmuşum kaç saattir,Akü bitmiş...Ayaktan marş veriyorum,Hıç tık yok motorda,Benim ilk aldıgımda bu ayak marşıyla ilgili aynen sorunum vardı fakat pek önemsemedım,Suan çalıstırabılmem ıcın pretık yonetm varmıdır,Ne yapmam gerekıyor

Bir arabadan takviye ile çalıştırman lazım en kolayı;ayak marşın bitikse başka yapacak birşey yok.

Ayak marşının akü ile alakası yok kontağı on konumuna getirdikten sonra alması lazım hafiften de gaz ver...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayak marşına basmanında bi taktiği var :cat::)

Bencede aynen öyleymıs:D yogun ugras sonrası calıstırdım,:D :p Valla yorum yazıpta yardımeden abilerime çok tesekkurler,

Bu forumu cok sevıyorum bu yuzden,:):cat:

Süper Moderatör (BBRR)
ayak marşı zaten akü biterse motoru çalıştır diye konur yani aküyle bi alakası yoktur motora ilk hareketi vermek içindir.

Ayak marşı ile çalıştırmaksa ayrı bir ustalıktır .. her motorun kendine has bi karekteristiği vardır. ama genelde hafif sentesini alıp sert bi veya iki vuruşla alır.. senteyi alak için önce yavaşça basmak lazım ayak sertleşince tek ve temiz bi vuruş motoru çalıştırır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya işte,elimizin altına,kolay olanı koymuşlar,dokun düğmeye çalıssın,Böyle zora kaldımı bön gibi kalıom:D Nerse pratik yapıp alışmam lazım bu ayak işine,Teşekkürler tekrar

Süper Moderatör (BBRR)
ayak marşı olan motorları arada sırada ayaktan çalıştırmak iyidir. zaman içinde aküye bağımlılığını azaltır.

Ayak marşı olan motorları çalıştırırken harş harşşş diye bi gazla basarsanız motor dişlilerini elinize almanız söz konusu..önce boşluk alınıp sonra boşluk sıfırlandıktan sonra tek seferde tok bir basış ile motur çalışır..

sente nedir bilmeyenler için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar