akü bitiyor(1974 bmw r_60)

uzerindeki soktulerse,muhtemelen tofas konjektoru taktilar.zira ole hmncik bulunmuyo maalesef.bnm r80de de tofas konjektoru takili.

eski bmwlerin tek derdi elektrik,soguttu bu makina kndinden beni.surusu cok keyifli ama:S of ulen off...herkes ayni dertten muzdarip...

bu arada bnmki farlar acikken sarji kesmeyi birakti bu askam sorun yoktu... kafasina gore takilio...

üzerindeki orjinaldi bu bozuk dediler değiştirdiler vallahi bilemiyorum abi buy sorunu çözemeyeceğiz heralde

Orjinal konjektörleri çok değerlidir onların inşallah cıkan parcayı almışsındır..
Elektronikçiler zaten tamir ediyorlar konjektörleri fakat orjinalini bulmak gerekli işte..

Kollektörü saran kişi usta değilse spir sayısında hata yapmış olabilir. Bence sizin sorununuz kollektörde. Sounu en kolay çözmenin yolu başka bir BMW nin kollektör ve konjektörünü takın iki gün binin bakılım ne olacak.

baştan sona okudum ama arkadaş kimin dediğinle hareket etsin şaşırdım doğrusu:) arkadaşım sen iyisi oto elektrikçiye gitmen :cat: (bide ben diyim bakalım:p)

baştan sona okudum ama arkadaş kimin dediğinle hareket etsin şaşırdım doğrusu:) arkadaşım sen iyisi oto elektrikçiye gitmen :cat: (bide ben diyim bakalım:p)

abiciğim bmw lerin şarz sorunu önemli bi sorun. herkes bildiğini söylüyor. oto eletrikciler büyük ihtimalla ilk öncel kollektörü sardırırlar sonra konjektörü değiştirirler birde akü satarlar :) olmadı bu iş eletrik tesisatının yenilenmesine kadar gider:)

Motorda elektrik kaçağı vardır büyük ihtimalle.
Aynı sorun benim Popcorn'da vardı. Yeni akü aldım o da boşaldı.
Eğer motoruna LED lamba, neon taktıysan veya far açıp kapatma anahtarının bağlantılarını degiştirdiysen onları eski haline getir.
Ayrıca kablolara bakmanı öneririm. Eğer kablolarda elektrik bantlı bir bağlantı görürsen hemen onları göster tamircilere.
Eski haline getirsinler..

Böylece sorunun çözülecektir.

Motorda elektrik kaçağı vardır büyük ihtimalle.
Aynı sorun benim Popcorn'da vardı. Yeni akü aldım o da boşaldı.
Eğer motoruna LED lamba, neon taktıysan veya far açıp kapatma anahtarının bağlantılarını degiştirdiysen onları eski haline getir.
Ayrıca kablolara bakmanı öneririm. Eğer kablolarda elektrik bantlı bir bağlantı görürsen hemen onları göster tamircilere.
Eski haline getirsinler..

Böylece sorunun çözülecektir.

Popcorn değil o 74 model r60/6 :p
Eski oto elektrikçileri bilirler sistemi platinli araba sistemi ile aynıdır :p

yaw arkadaş bana yardımcı olursanız sevinirim mz konjektörünün fiyatını bilen varsa yazara iyi olur bide konjek törden konjektöre fark varmı

arkadaşım herhalde aldıgın aküler kötü veya aldıgın dukkanda yatıkdır belki ama
sana bi akü önercem onu tak tahimnimce sorun kalmaz yuasa aküyü kullan eger orj bulamazsan imzamdaki numarayı ismi yıldıray bey sana yardımcı olacakdır ve cok ii tanıdıgı ustalarıda vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar