Aksiyon kamerası önerisi

Arkadaşlar merhaba ben kaskima hem güvenliğim için hemde arada böyle sosyal medyaya video atmak için bir kamera istiyorum çok fazlada bütçem yok bana ne önerirsiniz acaba ? Biraz baktığımda sjcam j4000 modelinin çok alınıp kullanıldığını gördüm önerir misiniz mikrofon takılıyor mu alınır mı

Güvenlik söz konusuysa 360 çekim yapan kamera gerekir arkayı önü heryeri kaydedecek Allah korusun kaza durumunda elinde delil olur
Sadece ön taraf çeken kamera ile olmaz
Ya da iki tane alıp biri öne biri arkaya tak
Arkadan gelip hiçbirşey olmamış gibi çarpıp kaçanlara karşı

Güvenlik söz konusuysa 360 çekim yapan kamera gerekir arkayı önü heryeri kaydedecek Allah korusun kaza durumunda elinde delil olur
Sadece ön taraf çeken kamera ile olmaz
Ya da iki tane alıp biri öne biri arkaya tak
Arkadan gelip hiçbirşey olmamış gibi çarpıp kaçanlara karşı
hocam bütcem zaten yok nasıl alim 2 tane

Motosikleti
Yamaha Tracer 7
İkinci el bir Osmo Action 3 işinizi görür

Motosikleti
Voge 250RR
sjcam j4000 var ama ona da mikrofon bağlanılıyor mu bilmiyorum
Bende var ondan aldım, konu açmıştım scooterla dustugum onu o kamerayla kaydettim. Zaten o kamerayı düşünüyorsan bütçen yoktur ve o paraya da alıp pişman olacağın bir kamera değil. Mikrofonu iyi değil ama anlaşılabilir düzeyde, görüntü olarak ben 720p 120fps kullanıyordum, memnunum. Tabiki diğer kameralarla osmoyla bilmemneyle kıyaslanamaz ama verdiğin parayı sonuna kadar hak eder. Mikrofon takılmıyor, ben interkom aldım sesi istersen interkomdan kaydedebilirsin, onu da 600e almıştım.

Bende var ondan aldım, konu açmıştım scooterla dustugum onu o kamerayla kaydettim. Zaten o kamerayı düşünüyorsan bütçen yoktur ve o paraya da alıp pişman olacağın bir kamera değil. Mikrofonu iyi değil ama anlaşılabilir düzeyde, görüntü olarak ben 720p 120fps kullanıyordum, memnunum. Tabiki diğer kameralarla osmoyla bilmemneyle kıyaslanamaz ama verdiğin parayı sonuna kadar hak eder. Mikrofon takılmıyor, ben interkom aldım sesi istersen interkomdan kaydedebilirsin, onu da 600e almıştım.
interkomdan ses kayıt alıp editte birleştir mi diyosun bide 60 fps alabiliyor mu o kamera

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ucuz aksiyon kameraları 1 saat bile gitmiyor bataryası, yani trafikte güvenlik için sürekli kaydetsin işlerine çok kullanışlı değil. 5-6 bin liraya ön-arka kameraları olan carplay cihazları var, yalnızca güvenlik için daha uygun çünkü şarj sorunu yok kontak açılınca kayda başlıyor kapatınca duruyor.

Motosikleti
Voge 250RR
interkomdan ses kayıt alıp editte birleştir mi diyosun bide 60 fps alabiliyor mu o kamera
120fps kaydediyorum ben, 1080p 60fps kaydetmememin sebebi 60fps'inin 45-50 gibi gözükmesi, ama 120 en en kötü ihtimalle 60 görüntüsü veriyor. Tek sıkıntısı batarya mevzusu, 70-80dk sonunda kapanıyor belki iki bataryalı bir çözüm düşünebilirsin veya 70-80dk ile idare edebilirsin. Aradaki aksiyon kamera fiyat farkı çok uçuk seviyede çünkü. İnterkomdan ses kaydı başlatır kamerayı açar alkış yaparsın editte de alkış yerinden ikisini senkron edersin çok basit.

120fps kaydediyorum ben, 1080p 60fps kaydetmememin sebebi 60fps'inin 45-50 gibi gözükmesi, ama 120 en en kötü ihtimalle 60 görüntüsü veriyor. Tek sıkıntısı batarya mevzusu, 70-80dk sonunda kapanıyor belki iki bataryalı bir çözüm düşünebilirsin veya 70-80dk ile idare edebilirsin. Aradaki aksiyon kamera fiyat farkı çok uçuk seviyede çünkü. İnterkomdan ses kaydı başlatır kamerayı açar alkış yaparsın editte de alkış yerinden ikisini senkron edersin çok basit.
720 p çok mu kötü görünüyor hocam videon falan varsa atabilir misin baksam

Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
SJ4000 kullandım, günümüz standartlarına göre oldukça düşük bir çekim kalitesi sunuyor. Aldığım dönemlerde araştırmıştım; hatırladığım kadarıyla bu kameraya harici mikrofon takılabiliyor ama bunun için kameranın içini açmak ve lehimle bağlantı yapmak gerekiyor. Ayrıca harici mikrofon taktığınızda su geçirmez kılıfı kullanmak mümkün olmuyor.

Batarya süresi ise 35-45 dakika arasında değişiyor. Çekim kalitesini artırırsanız bu süre daha da kısalıyor. Orijinal yedek bataryası ise piyasada bulunmuyor; satılanların hepsi sahte ve çoğu maksimum 10 dakika çekim yapabiliyor.

Motosikleti
Voge 250RR
SJ4000 kullandım, günümüz standartlarına göre oldukça düşük bir çekim kalitesi sunuyor. Aldığım dönemlerde araştırmıştım; hatırladığım kadarıyla bu kameraya harici mikrofon takılabiliyor ama bunun için kameranın içini açmak ve lehimle bağlantı yapmak gerekiyor. Ayrıca harici mikrofon taktığınızda su geçirmez kılıfı kullanmak mümkün olmuyor.

Batarya süresi ise 35-45 dakika arasında değişiyor. Çekim kalitesini artırırsanız bu süre daha da kısalıyor. Orijinal yedek bataryası ise piyasada bulunmuyor; satılanların hepsi sahte ve çoğu maksimum 10 dakika çekim yapabiliyor.
Benimki 70-75dk çekiyor ayrıca satilanlarin hepsi sahte değil ayrıca zaten trendyolda sj4000 yazdığınızda en üstte çıkan satıcı da orijinal satıyor zaten

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Eski aksiyon kamerasının garantisi bitince pilini söküp yerine jak yapmıştım harici bataryayı takıp 7 saat kesintisiz kayıt yapabilir hale getirmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar