Aksiyon kamerası önerisi

Motosikleti
Arora Cappucino 125 CC
Merhabalar,

Kaska takıp kullanmak için fiyat/performans olarak başarılı bulduğunuz ürünler nelerdir ?

SJCAM SJ4000 Air almayı düşünüyorum. Bir tanıdığımdan da yardım alarak harici mikrofon girişi ekleyebilirim cihaza ve mikrofonlu kullanabilirim. Bu fikrime istinaden onun yerine f/p olarak şu daha mantıklı dediğiniz neler var ?

forumda ufak bir arama yaparsan bu başlık haftada bir açılıyor zaten

Motosikleti
CB650R
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama üst segment aksiyon kameraları arasında en f/p ürün dji action 4

sirf goruntunun guzel olmasi yetmiyor ses kalitesi de onemli. goruntu guzel sesler duyulmuyor yada ruzgar sesi cok oluyorsa kayitta o guzel goruntuleri izlemek iskenceye donusuyor. artik ne alacaksaniz ruzgarli bir yerde test cekimi oneririm. Ben sony kullandim 1080p iki uc saat kayit yapiyordu tek batarya. pil degistirmeden gunu geciriyordum. Kameralarin uzaktan kontrol veya ektra bi suru ozelliginin olmasi cok onemli degil. Acilan her ozellik pili somurur bi suru yedek bataryayla gezmek gerekir. yedek bataryada ucuz degil. Cok uzun kayit yapmakta problem. Bes saat kayit yapilsa duzenlemek icin bes saat izlenecek kesme bicme internete yukleme de iki uc saat. Bi sure sonra zor gelmeye basliyor. Insanlarin cogunun hevesi geciyor. Alternatif olarak cep telefonu kullananlar var aparatla goguse monte ediyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar