Aksiyon kamera önerisi

Motosikleti
alacak
Merhaba herkese 2 bin civari butcem (artabilir) var 2. el bi kamera almak istiyorum hem motorda guvenligim icin hem de guzel anilarimi biriktirmek icin bu butceyle hafif guzel cekim yapan (1080,60fps gibi) mikrofonu da hafif guzel olan ne dedigimiz anlasilan bir mikrofon onerisi olan var mi
(eken h9 var aklimda suan)

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
eken h9 ve sjcam o fiyat aralığında en makul cihazlar eken h9 un mikrofon yükseltmesi yapılmış olanını alırsaız daha iyi olur elinizden geliyorsa siz de yapabilirsiniz.

Motosikleti
alacak
eken h9 ve sjcam o fiyat aralığında en makul cihazlar eken h9 un mikrofon yükseltmesi yapılmış olanını alırsaız daha iyi olur elinizden geliyorsa siz de yapabilirsiniz.
sagolun hocam peki ustune besyuz bin tl daha koyup go pro hero 3 almali miyim veya hero 4 uzun sureli mantikli bir secim olur mu

Motosikleti
NK250
3000₺ bandında çinden getirilen aksiyon kameraları var instagramda reklamı çok karşıma çıkıyor zorex ve lurca kendi markalarını basıp satıyorlar fp ürünü diyorlar ama görüntüsünü beğenmedim açıkçası 4k çekim var diyor ama 4k olduğuna inanmıyorum bende yeni vatandan action 4 adventure modeli aldım indirimde sanırım 19k civarında tek kamerayı alırsan 13500 e bulabilirsin tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar