Merhaba arkadaşlar orta düzey bi aksiyon kamera almak istiyorum ama benim için en önemli kısım mic girisi olması veya yanında mikrofon da göndermeleri max 450-500 den yukarı veremem Wi-Fi side olabilir
Önerilerini için şimdiden tesekkurler
Merhaha ben sj4000 kullanıyorum WiFi modeli olanlardan memnunum görüntü kalitesi gerçekten cok kaliteli ama dikkat et sj4000 modelin WiFi özelliği olmayandan piyasada çok var sakın onlardan alma görüntü kalitesi 240p
Sj4000 kameranın videosunu izlediğim bütün örneklerinde görüntüde zıplamalar mevcut. Sorunsuz görüntü kaydeden bir Sj4000 görme fırsatına henüz erişemedim, yanılıyorsam Sj4000 ile çekilmiş kusursuz bir video örnek göstermenizi bekliyorum![]()
Zıplama derken kamera sallanması demiyorum. Görüntünün 3'te biri yarım saniye geride kalıyo mesela.montelediğin yere, monte ederken kullandığın aparata, karşıdan gelen rüzgara bağlı. haliyle titreşim olacak elbette ama ben o titreşimi en aza indirgedim bu saydığım maddelerle
ayrıca 400-500 tl ye mic. girişli biraz zor bulursun yurt dışından falan sipariş etmen gerekebilir. sj4000 wifi de mic. girişi yok. su geçirmez kutusunda normal tonda konuşmaları sesi net olmasada kısık bi şekilde alıyor. hareket halinde iken zor baya bağırman lazım. kutu dışında iken gayet net şekilde alıyor zaten.
Kaan elektronik den sipariş verdim ben orjinal sj4000 ürünüdür sahtesi gelmez oradan