akşam mı desem gece sefasımı..!!:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CERRAHI, zeda3000, jesse, LaViNiA, ExTReMa, byn_manyaxx, KUVVETMİRA, Bin9yüz85, VaScO1925, erdincpolat, no_name, Tequ, atlantic, 41calamity41, kocaadam, muratgergerli, GP500-1st, mhyen, nahzuvay, mudix

ulan cem yılmazın gosterisini bu kadar kişi seyretmiyor beee :queen:

cerrahi..!!!!!!!!!!!!11

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:wiinkk:
bende eklediysem en adi ........ ne eklersen olayım işim mi olur oğlum :queen:

hilal söyle kız ekledım mı ? :cherry: hilal ekleyecek beni öle dedi :p
,

yok kız eklermısın hilalde hemende kabul ettıı hehehehe

motosıklet hız demektır.! heyecan demektır akıllım basımda olmasa ınt basına oturmazdım saten herkez haddını bılırse iyi olurr.! istemeyen bakmasın yorum yazmasın 40 yılın basında hız yaptık odaa saglun yanı..!1:wiinkk::farao:

Kucuk kiz , insanlara haddini bildirecek biri olmadigini sende bende biliyoruz guc gosterisi yeri degil. Forumda baslik acarak o basligi satin almadin tapusunu ele gecirmedin. Bu siteye herkez giriyo her turlu yastan insan var ve bu sekilde kendimizi ornek edecek degiliz. Motosiklet hiz demek degildir , hiz merakin var ise onu pistlerde kullan ,bu dusunce senin gibi caylak motorculardan baslayip sonra buyuk motor alanlara yer ediniyor sonrada olumcul kazalari duyuyoruz. Hiz yapmayi marifet saniyorsun ama motosiklet bir tasit su konusmalarindan hic bir profesiyonel egitim almadigin zaten ap acik ortada o cok boburlendigin hizi yapmak marifet saniyorsun ama is durmaya geldimi cakilmaktan otesini yapamiyacagin belli. Madem kendin bir halt yiyorsun bari bunu bir marifet gibi anlatim kendine yandas arama. Sen bu isleri saka zanediyorsun ama biz insanlar bilinclensin guvenli surusleri ogrensin diye yirtiniyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar