akşam mı desem gece sefasımı..!!:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin kac inan bilmiyorum ama akli basinda laflar etmedigin belli. Sinirlendikce baska insanlarin canina kast etme ile motorculugu bagdastiriyor veya kiyasliyorsan senden asla motorcu cikmaz. Motorculuk bireysel saygi demektir, hiz yaparak sinir atmak degil. Git bir elini yuzunu yika , yada bugun ne icti isen bir daha icme derim.

Ulen bi bu kızın birde swety esranın topigi bu kadar kısa surede bu kadar mesaj alıyor :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yasin kac inan bilmiyorum ama akli basinda laflar etmedigin belli. Sinirlendikce baska insanlarin canina kast etme ile motorculugu bagdastiriyor veya kiyasliyorsan senden asla motorcu cikmaz. Motorculuk bireysel saygi demektir, hiz yaparak sinir atmak degil. Git bir elini yuzunu yika , yada bugun ne icti isen bir daha icme derim.

motosıklet hız demektır.! heyecan demektır akıllım basımda olmasa ınt basına oturmazdım saten herkez haddını bılırse iyi olurr.! istemeyen bakmasın yorum yazmasın 40 yılın basında hız yaptık odaa saglun yanı..!1:wiinkk::farao:

yawwww hız kabiliyettir .. herkesss hız yapsın hangimiz yapmadık ki (((((((:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Birisi kuyuya bir taş atıyor diğerleri de o taşı çıkarmaya uğraşıyor misali :queen: :queen:

:farao: :farao: :farao: :farao: :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ulen bi bu kızın birde swety esranın topigi bu kadar kısa surede bu kadar mesaj alıyor :queen::queen::queen:

cerrahıı dıkkatlı oll tammam delı etme benı madem ıstemıysun yazma bakma girmeee baska yerlerde dolass.!! yalvarmıyorum sana.!

motosıklet hız demektır.! heyecan demektır akıllım basımda olmasa ınt basına oturmazdım saten herkez haddını bılırse iyi olurr.! istemeyen bakmasın yorum yazmasın 40 yılın basında hız yaptık odaa saglun yanı..!1:wiinkk::farao:

hızın tarifini yaparmısın bana?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar