akropovic egzoz_ceza?

arkadaşlar z300 e orjinal akropovic egzoz buldum ama sesinden dolayı ceza yermiyim bilgisi olan varmı kaç desibel ceza sınırı bu egzozlar kac desibel :silent:

hocam istersen tüv onaylı olsun malesef mimli yerlerde ceza yersin. avrupa yakası beşiktaş - ortaköy - kuruçeşme - mecidiyeköy de biraz sakat.

c3y

Hıncal abimiz bugün ağladı gazetenin yazı köşesin ceza yiyebilirsin

Silencer takılıyken gezersen kimse bir şey demez, çıkarıp gezersen ceza yazar bağlar trafikten men eder istediğini yapar.

Yaşadığın yere bağlı ben kusadasindayim hiç sorun olmuyor. Bir kere egsoz yüzünden durdurdu başka şeyden ceza yazdı.

ben şişlide otuyrum bugune kadar hıc ceza yemedım eksozdan genellıkle polıs gordugumde bagırtmıyorum yanından gecıp gıdıyorum

c3y

ben şişlide otuyrum bugune kadar hıc ceza yemedım eksozdan genellıkle polıs gordugumde bagırtmıyorum yanından gecıp gıdıyorum

Polis amca seni durdursa gazı kökle dese ne yapacan? abi ya gazlamıyomki ben öyle süs diye duruyor bunumu söyleyecen saçma...

Ben orjinal fabrika çıkışlı eksozla ceza yedim. Kesecek adam kesiyor her türlü.

DKN

egzoza hiç gerek yok. hem kulaklarının sağlığıda bozulmaz

yok kesiin takmicam arkadaş vardı abart egzoz takılıymış gece gezerken adamın biri bıçaklamış çocuk hastanede :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar