Akrapovic?

Arkadaşlar selamlar. Benim sorum akrapovicin bi belgesi olduğunu ve o belgeyi gösterirsek ceza yemediğimizi duydum birkaç yerden, doğruluğu nedir? Bu cidden böyle mi?

Bildiğim kadarı ile Akrapovič ' in belgesinde TÜV onaylı yazdığı için sanırsam trafik polislerine gösterince ceza yazmıyorlar diye biliyorum.

Hep hayalimde akrapovic egzozlu bi motosiklet vardı, fakat cezalardan cayıyordum, sonra böyle bişey duydum, çok mutlu oldum, o yüzden sormak istedim

Arkadaşlar selamlar. Benim sorum akrapovicin bi belgesi olduğunu ve o belgeyi gösterirsek ceza yemediğimizi duydum birkaç yerden, doğruluğu nedir? Bu cidden böyle mi?
Benim Hornet 600'ün üzerindeki Arrow eksoz'da - uç kısmında Tüv belge nosu lazer yazıyla yazılı-ama cahil polisimize bir işe yarar mı bilinmez-en iyisi çevirmelerde tüymek-tabii altınızda 4 silindir varsa....:mrgreen:

Evet bir belge veriyorlar ama polis kabul ediyor mu bilmiyorum. Cevirmelerine ragmen egzozumu sormadilar.

Super Moderator
Akrapovicin bazı modelleri cadde onaylı. Zaten o modeller de böğüren modeller değiller, tabi ki susturucusu ile kullanıldığı sürece..

Orj. egzozlarla ceza yiyen adamlar var bu ülkede.
Bizde ses sınırlaması sanırım ruhsatta yazıyor, emin değilim. Ceza yazmak isterlerse desibel ölçümü falan istiyorum dersiniz, polis muhtemelen dinlemez de işte... Susturucu olmadığı zaman her türlü yazarlar zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar