Akrabalar yüzünden motoru satmak

At, Avrat, Silah emanet edilmez. Motor da at sınıfına giriyo o yüzden emanet edemem de.

Benim eşimde arkadaşlarına motorunu kullandirirmış,emanet verirmiş "önceden" ben sevmem motoru emanet vermeyide almayıda herkes ögrendi sormuyorlar bile :D Kendi motorumuda vermedim onunkinede verdirmedim. Baştan rengini belli etseymişsin sonradan yapınca kötü oluyor.Sat gitsin simdi :D

Beyler benim dükkanım akraba çevremizin yoğun olduğu biryerde hergün bir akrabam gelip motoru versene şuraya gidicem
beni şuraya bıraksana.
motorla işin yoksa bugun bende kalsın.
Vs vs ama günde en az iki kişi gelip istiyor.
Kimseyı kıramayan bir insanım.
motor kıymetlı değil ama buda bi araç.
Bundan kurtulmak için sanırım motoru satacağım.
bu arada çok güvendiğim bir arkadaşıma gozumu kırpmadan anahtarı veririm
çünkü kullanışını bılıyorum.
Varmı kurtuluş :D

Vermeyi acilen bırakman lazım...
Hayır demeyi acilen öğrenmen lazım...
İkisinden birini acilen yapman lazım ;)

Benim eşimde arkadaşlarına motorunu kullandirirmış,emanet verirmiş "önceden" ben sevmem motoru emanet vermeyide almayıda herkes ögrendi sormuyorlar bile :D Kendi motorumuda vermedim onunkinede verdirmedim. Baştan rengini belli etseymişsin sonradan yapınca kötü oluyor.Sat gitsin simdi :D

Satıp 3 5 ay sonra farklı bir model motor ile kendımıde farklı bır modelle sunacağım D:

Allah kolaylık versin hocam. Akrabanın, eşin, dostun da yamyamından korusun :D

DKN

nerdeyse sizin için tüm gün oturup bu konuyu düşündüm çok önemli bi konu. sonuca gelicek olursak bencede satın

Aynen akraba olsa duramazsın akbabadır o :)

Şaka maka babanın oğlu bile olsa yeri gelince hayır demeyi öğrenmelisiniz. O kırılmasın bu kırılmasın diye diye...size yazık.

CBR 250R alınca nolucak hiç düşündün mü? MH Drift i istiyen CBR a ne yapmaz :queen:
cbr ı ver de gız mesleğin önünden bir tur atayım :) x kafenin orada hava basayım :)

Büyük konuşmayayım ama benim motorum olacak, gelecek hiç motosiklet sürmeyi bilmeyen akrabam gelecek isteyecek. Şansı yok abi bende hayır diyemeyen biriyim ama yukarıdada dendiği gibi SİLAH,AT(motosiklet),AVRAT emanet edilmez.

Bahane bulmaya gerek yok. Motosikletimi emanet vermek istemiyorum de direk.

Arkadaş senin gibi bende hayır demesini bilmeyenlerdenim ...yazdıklarım bana ders oldu sana da olsun ...bundan 2-3 ay eveldi motor evin önünde iken kayınım habersiz almış götürmüş..oda bir arkadaşına vermiş ..almış artı birinide yanına ..bunlar hızla bir yere çarpmışlar otobüse çarpmamak için ..sonuç sürücü rahmetli ..artçı 15 gün komada ...plakaya 1,200 tl ceza 80 tl garaj 750 tl motor masraf ...ölen kişinin ailesiyle olan sorunlar vs onun için ders olsun hepimize ve motorcu arkadaşlara

emanet mal güvendiğin insana verilir ki ben sevdiğim insana,canımı veririm ama malımı,paramı asla vermem akrabada olsa yabancıda olsa mali boyutunu geçtim herhangi bir kaza anında vicdanen çökerim bende,gerek yok aynı zamanda sürekli birşeyini isteyen insan senin yanında çıkar için duruyordur,yol ver gitsin parazit insanlardan uzak durun :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar