AKOO Yamaha R1

Las Vegas ‘ta yapılan Magic Uluslararası Ticaret Fuarında sergilenen yukarıda ki araç aslen bir Yamaha YZF-R1.

Amerikan rap şarkıcısı T.I. AKOO?nun giyim markası için Voodoo Endüstriden özel yapım spor motosiklet tasarımcısı Rob Uecker tarafından hazırlanan AKOO YZF-R1, ahşap görünümlü boyası, Avon 300mm arka teker, C&S Customs tarafından üretilen tek kollu salıncak, RC Components Czar Eclipse özel yapım jantlar ile dikkat çeken aracın tasarımı AKOO markasının çizgilerinden ve stilinden esinlenmiş.

[yt]Fr7lHHyeyUY[/yt]

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 40323_421780115932_94193870.jpg
    40323_421780115932_94193870.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 11,194
Deli birşey olmuş:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 ----------

Yo yoo,vazgeçtim.Ön firen tek disk:farao::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4. resim, önden çekilmiş olan muazzam :)

yahu arkadaş neden bu modifiye yapılmış şeyler bana çok iğrenç geliyor orjinali daha güzel bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muazzam ötesi harbi bittim valla kobra yılanı gibi duruyor

bence berbat olmuş oduna benzemiş aynı. vasat:farao::farao:
bir tek jantları güzel

Tasarım güzel , boya işçiliği bu konsepte hiç yakışmamış. O mükemmel arka maşaya , koyu gri metalik motor üzerine terminator filmindeki motorların tarzında atılan airbrush bu motoru tek kelimeyle mükemmel yapabilirdi...

Hoş markaya özel hazırlandığı için logoya göre tasarlanmış , birşey diyemeyiz...

Amerikan rap şarkıcısı T.I. AKOOnun giyim markası için Voodoo Endüstriden özel yapım spor motosiklet tasarımcısı Rob Uecker tarafından hazırlanan AKOO YZF-R1, ahşap görünümlü boyası, Avon 300mm arka teker, C&S Customs tarafından üretilen tek kollu salıncak, RC Components Czar Eclipse özel yapım jantlar ile dikkat çeken aracın tasarımı AKOO markasının çizgilerinden ve stilinden esinlenmiş.

siyahi sanatkarın ismi T.I, firmasının ismi AKOO'dur. kavram kargaşası olmasın.

ayrıca alıntıdaki muhteşem cümleyi kuranıda tebrik ediyorum. konuyla ilgili bilinen tüm kelimeler arka arkaya dizilerek cümle kurulmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar