Aklımda deli sorular :D

Herkese iyi forumlar forumdaşlar.
Yaklaşık 1 ay önce 0 olarak aldığım 150KT ile bugünlerde 450 km ye ulaştım.
1-Depoyu fullediğimde 225km de ana depo bitti yedeğe geçtim. bu normal bir değermi sizce?
2- Motosikletle örneğin 4. viteste giderken gaz kesip tekrar gaz verdiğimde, sanki marşa bastığımızda çıkan o kayış sesi gibi ses geliyor. Sırf o sesi duymamak için hafif debriyaj sıkıyorum gaz veriyorum. Buda yokuş aşağı giderken sıkıntı çıkartıyor bana...
3- Motosiklete yeni başladığım için almadan önce yaptığım araştırmada vites geçişleri Boş-Aşağı bas 1-yukarı 2 3 4 5 diye giderken motorumda aşağı basmak vites yükseltiyor yukarı basmak vites düşürüyor. Kullanış açısından pratik ancak motosiklet değiştirmek istediğimde sıkıntı yaratırmı?
Şimdiden değerli bilgiler için teşekkürler...

Benim sürücü kursunda kullandığım motorlarda seninki gibiydi vitesleri. Sanzumani oyle yapmayi uygun görmüşler demekki. Dikkat et 5 ten 1 e falan atarsa sakat.

inanırmısn senden öğredim viteslerin böle ters oldugunu bılmıyordum. neyse bır bılgımız daha oldu.

1- 225 km gıtmıssın gayet normal ki motor suan rodaj döneminde bir tık fazla yakar yanı rodajı bıtınce 250 260 falan gıdersın tahmınımce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar