AkLım Çıktı

YıLLardır Crusier tarzı motor kullanıyorum kawasaki VN1500,jinlun 150 schooter vs.Her kim olursa olsun arkada oturmaktan deli gibi korkuyorum ve dün gece asrın hatasını yapıp kafamda kask olmadan 17 yaşında bir gencin arkasına bindim 2007 1000RR :S binmeden önce konuştuk dedim sakın 120 yi geçme kalbim var dedim oda tamam abi bi 200 görür bırakız dedi ve anayola çıkıp 250 km yi aştı.hayatımda ilk kez yaptıgım hata ve korkudan 2 saat boyunca kendime gelemedim kendi motorumuda kardeşimle eve yolladım gece boyu yürüdüm..
Merak ettiğim SS lerin arkasında oturan arkadaşlar nasıl bi cesarete sahipsiniz?sizde ilk bindiğinizde aynı şoku yaşadınız mı?sonradan alışmak mümkün mü?gerçi birdaha asla ama merak işte hayatımda kaza yaptıgımda bile bunun 10 da 1 i kadar adrenalin olmadı indikten sonra yeniden doğdum adeta..aklını almak bu sanırım

kask taksan enazından rüzgardan rahatsız olmazdın gözünü açardın:cherry:

indiğinde bacaklarda titreme var mıydı:cherry:

bir de inenler hemen sigara yakıyor onu farkettim.

nabız kaçı vurdu 200 ü gördümü nabız aslında hızla orantılı 250 yaptıysa nabız da 250 olmuştur:cherry:

işte ss cilerde buna alışmış başka motora binince adamları kesmiyor.

nasıldı peki zevk aldın mı

nabızın 200 ü geçtiği ilk spor dalı ss yarışları diye biliyorum ama

vallahi bütün organlarım garip oldu sanki kanım çekildi son zamanlarda canım sıkkındı bunalımdaydım kendime geldim yaşamak ne güzelmiş diye hayata sarıldım =) hayatımın en büyük adrenaliniydi dahada binmem gider paraşütle atlarım daha iyi =) ama helal olsun yani bundan sonra SS lerin arkasına oturanlara kullanandan fazla saygım var =)

valla senin durumunun biraz daha azını ben de yaşadım

kasksız

iğrenç bi olay kasksız binmek,tehlikesini geçtim o kadar rüzgarı suratına yemek berbat :)

benimde hayatım film şeridi gibi önümden geçti hayabusayla artçıydım ama yine biniyorum biraz değil tam deli olmak lazım ozman zevkini alıyosun adrenalin doruklarda. yinede allah kaza bela vermesin tepki alınabilinecek bir topic olmuş..

sürücülerde olası bir reaksiyon bence...nedeni kontrolün başkasında olduğu gerçeğiyle karşı karşıya kalındığında yoğun stres durumu...:p

vallahi bütün organlarım garip oldu sanki kanım çekildi son zamanlarda canım sıkkındı bunalımdaydım kendime geldim yaşamak ne güzelmiş diye hayata sarıldım =) hayatımın en büyük adrenaliniydi dahada binmem gider paraşütle atlarım daha iyi =) ama helal olsun yani bundan sonra SS lerin arkasına oturanlara kullanandan fazla saygım var =)

Allah bir kulunu severse once essegini kaybettirip sonra buldururmus.....

bende geçen abimin arkasına bindim 40la gidiyo ben geberiom korkudan:) laa artçı olmak feci birşey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar