Akıllı olalım... Lütfen!

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Az önce başımdan geçen olayı anlatayım,

Hem hava alayım hemde motosikletime benzin alayım diye yaklaşık 1 km uzaklıktaki benzinliğe gittim. Full ekipman. Benzin alırken pompacı abimiz, kısa mesafede ne gerek var hemde bu sıcakta. Yanmıyor musun?, dedi. Bende bunun üzerine kısa mesafede olsa ekipmanın önemli olduğunu anlatan bir nutuk çektim :). Eve gelincede bu yazıyı gördüm.

Arkadaşınıza geçmiş olsun, gerçekten bir kez daha ekipmanın ne kadar önemli olduğunu gösteren üzücü bir ders.

Tankerden yola dökülen bitkisel yağ yüzünden, yokuş aşağı 80km/h ile giderken yaşadım aynı kazayı, üzerimde kot ceket harici bir şey yoktu, sırtımı kötü vurdum yalnızca, 3 gün doğrulurken zorlandım yataktan kalkamadım desem yeridir, bunun dışında da bir kaç çizik ve sıyrık, ucuz atlattım neyseki. Arkadaşınıza geçmiş olsun, o kadar şanslı değilmiş. Yazdıklarınızda da sonuna kadar haklısınız...

Geçmiş olsun. Ben baştan sona okurken ekipmanları tam die baktım. Sonunda ekipmansın olmasını okuduğumda şok oldum. Senin tavsiyen üzerine 4parçalı belliği alıp koleksiyonuma ekledim. Lakin benim eldivende bilekten olmadığı için herhalde aynı şey benim başıma gelse, bende aynı sonla karşılaşırdım gibime geliyor.

Wallahi üstad benim eldivenim bilek korumalı olmasına rağmen bileğimde parçalı kırık oluşmuştu. Bu tür kırığa "şoför kırığı" deniyormuş nedeni de çarpışma anında direksiyonu tututlduğundan darbe direk bileğe aktarılıyor ve bilek parçalı olarak kırılıyormuş. Ben de gidonu arabanın aynasına çarptığım için sağ bileğimde parçalı kırık oluşmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar