Akıl Veren Altın Bulsun

Arkadaşlar kısaca anlatayım. Bütçem maksimum 3.000 YTL ve istediğim şey öncelikle chopper tipi bir motor.

Kalitesiz, dandik bişey olmayan, çok benzin yemeyen ve sürüşü keyif veren bir motor bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Unutmadan, bu parayla touring tipi motor alınabilir mi? Hani şu ağır abi modeli olanlar :)

Açıkçası motor konusunda cahil olduğum için doğru düzgün istediğimi de anlatamıyorum.

Son düzenleme:
Hoşgeldin. Önce kendini tanıtmış olsaydın daha fazla cevap alabilirdin.

Keeway'in custom modellerine bakabilirsin. Bir de Jinlun chopperlar var. Ağır abi modeli ile ne kastettiğini anlamadım. Ama touring motosikletler daha pahalı oluyor...

Regal raptor leri bi araştır derim..

Az yakar, az sorun çıkarır, sürüşü keyiflidir, istediğin fiyata bulma ihtimalin var vede chooper olur kendileri :)

Altını nerden bulucaz şimdi bi ipucu ver ::winkwink

Evet evet o raptor denen makinayı görüyorum. Çok şekşi...

Rigel haklısın kusura bakmayın :) Ben Şahin, izmirliyim. Henüz çiçeği burnunda memurum. Asıl mesleğim grafik tasarım. Her ikisini bir arada yürütmeye çalışıyorum işte neyse :)

Şimdi gelelim asıl konuya, ben hem çok pahalı olmasın diyorum hem de karizmatik bir chopper istiyorum.

Pınar, regal raptor markaya baktım birazcık ama insan canlı canlı görmeyince, binip biraz kullanmayınca emin olamıyo işte :)

İlginiz için teşekkürler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla aklıma bıse gelmıo benım

Gelmiyosa neden yazma ihtiyacı hissediyorsun ki?.... Zaten gelse şaşardım.... Birde yapıcı yönlendirici mesaj yaz dişimi kırayım.... :cat::cat:

Kızma şimdi...Haksızmıyım..Bir tane mesajın amaca uygun mu?.... :silent::bounce::wiinkk::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum keeway jinlun geç
3000 vereceksen regal raptor derim ben
tabi kocaman bişey değilsen :) yoksa altında bisiklet gibi durur.
3000 verilebilcek tek makina diyebilirim.

Ben ikinci elde olsa Yamaha Virago 250 tavsiye ediyorum Çin malı tecrübem var Pek tavsiye etmiyorum çin malını jinlun keeway mondial hepsi aynı Vibrasyon, paslanma, civata kayıpları ve bence güvensiz. Düşük modelde olsa japondan şaşma...

Gelmiyosa neden yazma ihtiyacı hissediyorsun ki?.... Zaten gelse şaşardım.... Birde yapıcı yönlendirici mesaj yaz dişimi kırayım.... :cat::cat:

Kızma şimdi...Haksızmıyım..Bir tane mesajın amaca uygun mu?.... :silent::bounce::wiinkk::wiinkk:

o kadarda deıldır bır tane vardır en azından :p bıde daha yenıız alısırız

corludaysan buyur gel bi bak elimizde bi jınlun var 2200 bide tiger var tiger cok temiz fiyatı hakkında bilgim yok hatırlamayamadım simdi..
kalan paraylada giyinirsin üstüne alırsın vs..
yada 3 sırf motor icinse bisan v motorlardan düşün

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

adama kızma sana özenip mesaj sayısını yükseltmeye uğrasıyo..:p

7 yüz küsur mesajım olmuş hehe acaba bana ne hediye edecekler..:queen:

çeyiz eşyası tercihimdir..:rendeer::rendeer:

adama kızma sana özenip mesaj sayısını yükseltmeye uğrasıyo..:p

7 yüz küsur mesajım olmuş hehe acaba bana ne hediye edecekler..:queen:

çeyiz eşyası tercihimdir..:rendeer::rendeer:

ooooooooooooo
ben sana söyleyim
ev
araba
yat
kat
beyaz eşya
sarı eşya
kafana
göre seni beyaz eşyacıyya götürecekler
ssen ordan seçecen
anladın mı???????????

GKN

ben ragal raptor yada hyosung gv 250 derim
sıkıntı çekmezsin:cat:
külçe altın isterim, kargo kabul edilir
adres: fahrettin ketim gökay cad. fer... :p:p

Dostum yazdiklarim lutfen hevesini kirmasin ama bence de o paraya ya 2. el bir virago 250 veya suzuki marauder 250 (yanlis yazmis olabilirm, hep karistiriyorum :) ) gibi bir japon cruiser al, ya da CBF 150 gibi bir naked al. Bunlari istemem diyorsan da, biraz daha para biriktir. Cin mali motorlara (hele ki cruiser diye sattiklari makinalara) para verirsen ileride cok pisman olursun.

Cunku:

Yolda ustune cikmak uzere olan bir kamyondan kacamazsin.
Sunu satayim da daha buyuk bir makina alayim dersin, satamazsin.
Toplu gezilere katilirsin, tam gaz gitmekten canin cikar, ustune bir de yoldan ayaklik, vites vs. toplarsin.
Boyun 1,70'in uzerindeyse altinda papyon gibi durur.

Son olarak, bence niye cruiser almak istedigini kendine sor. Alacagin motorun isteklerine karsilik verip veremeyecegini iyi dusun derim. Ayni paraya baska kategorilerde cok guzel motorlar var. :wiinkk:

Rigel haklısın kusura bakmayın :) Ben Şahin, izmirliyim. Henüz çiçeği burnunda memurum. Asıl mesleğim grafik tasarım. Her ikisini bir arada yürütmeye çalışıyorum işte neyse :)

Şimdi gelelim asıl konuya, ben hem çok pahalı olmasın diyorum hem de karizmatik bir chopper istiyorum.

Pınar, regal raptor markaya baktım birazcık ama insan canlı canlı görmeyince, binip biraz kullanmayınca emin olamıyo işte :)

İlginiz için teşekkürler.
Emin olamayacaksan neden topic açıp bize sordun anlamadımki ben..
Bi tur binmek için motor isteseydin topiği açarken daha uygun olurdu :mrgreen:
ben ragal raptor yada hyosung gv 250 derim
sıkıntı çekmezsin:cat:
külçe altın isterim, kargo kabul edilir
adres: fahrettin ketim gökay cad. fer... :p:p
Hyo gv 250 önermesini bizde biliyoruz tırt motörcü seni, sukutırcı noolcak :p
Adam 3 milyara alacağı bi motor bakıyo, bulsana 3 milyara bende alıyım ::winkwink
Evet evet o raptor denen makinayı görüyorum. Çok şekşi...
Ailesine haber ver gidip bi ara isteyelim görücü usulü :)

GKN

Hyo gv 250 önermesini bizde biliyoruz tırt motörcü seni, sukutırcı noolcak :p
Adam 3 milyara alacağı bi motor bakıyo, bulsana 3 milyara bende alıyım ::winkwink

3,5 a var, geçen dükkandaydı hatırlarsan..
alıcaksan sana bi kıyakta yapar iso..
ama bana tırt dedin san bu saatten soora 5 olur..
ban tırt diene bak, biz gazlar vizöre sinek tapıştırırız hanfendi mersedes kapısı:p

3,5 a var, geçen dükkandaydı hatırlarsan..
alıcaksan sana bi kıyakta yapar iso..
ama bana tırt dedin san bu saatten soora 5 olur..
ban tırt diene bak, biz gazlar vizöre sinek tapıştırırız hanfendi mersedes kapısı:p

Ben gazlayınca arı yapıştırırım naapıcam sineği :p
Gazlamayıncada bakarım mercedes alamıyosam kapısını alırım:mrgreen:
Tırt motorcusun işte:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar