Akçaya yol arkadaşı

Ay sonuna doğru Balıkesir Akçay ve çevresine gitmeyi düşünüyorum yanıma yoldaş arıyorum.Matorum Honda shadow 750 CA

Ay sonuna doğru Balıkesir Akçay ve çevresine gitmeyi düşünüyorum yanıma yoldaş arıyorum.Matorum Honda shadow 750 CA

Suat bey 30 haziran saat 10;30--11;00 arası susurluktan bodrum a doğru geçeceğim,balıkesirde tanışmak istediğim bir arkadaş var katılabilirseniz sevinirim.Rotam saat 07;00 yenikapı feribotla bandırma istikameti olacak onun için susurluk dedim.

Suat bey 30 haziran saat 10;30--11;00 arası susurluktan bodrum a doğru geçeceğim,balıkesirde tanışmak istediğim bir arkadaş var katılabilirseniz sevinirim.Rotam saat 07;00 yenikapı feribotla bandırma istikameti olacak onun için susurluk dedim.

Özer bey bir iki gün içerisinde yurtdışı seyahatim olabilir eğer gerçekleşmez ise muhakkak buluşuruz aslında bende otomobilimle Bodruma gitmek istiyorum bakalım hayırlısı motorsikletle gitmeyi ne kadar istesemde gözüm kesmiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

ayvalık civarına geçerseniz sizi karsılarım..

Teşekkür ederim zaten Akçay da evim var sık sık Ayvalığa geliyorum umarım birgün tanışırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar