- Motosikleti
- Hero X Pulse 200
- Konu Yazar
4-5 Aydır planladığımız gezimizi sonunda tamamladık. tabi hiç bir plana uymadık tura tam tersinden başladık çokta güzel oldu :mrgreen:
ben cumartesi günü khayyamın yanına geliyorum saat 3 gibi ertesi gün yola çıkmamız gerekiuor bu akşam naparız demeden yola çıkmaya karar veriyoruz:mrgreen:
khayyam
lastiklere hava basıyoruz ve yağmur başlıyor ama durmak yok devam
ilk durak mustafakemalpaşa durup kavurma yiyoruz ve beğenmiyoruz :queen:
sonraki durağımız susurluk outlet birer kahve içip devam ediyoruz
hedefimiz akçay ama biz yanlışlıkla izmire doğru yöneliyoruz daha sonra savaştepe tabelasından sağa dönüyoruz yaklaşık 10 km sonra yol çok güzel o tarafa gidenlere tavsiye ederim.
tam yol sormak için durduktan sonra khayyamın motorunda bir problem çıkıyor vites mili çıkmış paslanmış falan bir şekilde hallediyoruz baya rahatlıyoruz
bendeniz
sıradaki durak akçaya 70 km kala savaştepe yolundan bomboş ara sıra virajlı bazen düz her türlü keyif alıyorsunuz
sonunda akçay çok yorgunuz
ertesi gün ayvalık cunda sarımsaklı yapmak için çıkıyoruz
şeytan sofrası yolunda dostlarla karşılaşıyoruz :mrgreen:
cunda adası ve taşkahve
mangalsız olmaz :cherry:
akçay hareketli
sırada assos var çok güzel biyer kalmalık değil ama uğrayıp denize girmek falan güzel oldu
sırada çanakkale var merkezde öğretmenevine yerleşiyoruz mecburen 4 kişilik odaya yerleşiyoruz ama kişi başı yaklaşık 50 TL gibi bir ücret ödüyoruz duşa girmek için her şeyi yapacak durumdayız zaten :mrgreen:
çanakkale ucuz şehir öğrencilik için birebir nerdeyse tekel fiyatına bira içiyoruz
gece son bir kez resmini çekip içeri girip yatıyorum
ertesi gün dönüş yolu başlıyor ben erdeğe, khayyam bursaya kadar sürecek
yolda çevirmeye girdik ehliyet ruhsatı verdik ikimizdede problem çıkmadı
erdekte her zamanki gibi önce eşyaları bırakıp hemen gözlemeciye gidiyorum artık bir klasik oldu benim için :queen:
ortalama hızımız 100-110 arası oldu 4 tane radar 2 tane çevirme atlattık 3. süne girdik
benimki yani kırmızı olan 4.2 litre yaktı ortalama
barış abinin motoruda 4 litre yaktı
yaklaşık 800 km yol yaptık
yazılar falan düzensiz oldu resimlerde küçük oldu burda kendi bilgisayarım olmadığı için istediğim gibi ayarlayamadım kusura bakmayın
ben cumartesi günü khayyamın yanına geliyorum saat 3 gibi ertesi gün yola çıkmamız gerekiuor bu akşam naparız demeden yola çıkmaya karar veriyoruz:mrgreen:
khayyam
lastiklere hava basıyoruz ve yağmur başlıyor ama durmak yok devam
ilk durak mustafakemalpaşa durup kavurma yiyoruz ve beğenmiyoruz :queen:
sonraki durağımız susurluk outlet birer kahve içip devam ediyoruz
hedefimiz akçay ama biz yanlışlıkla izmire doğru yöneliyoruz daha sonra savaştepe tabelasından sağa dönüyoruz yaklaşık 10 km sonra yol çok güzel o tarafa gidenlere tavsiye ederim.
tam yol sormak için durduktan sonra khayyamın motorunda bir problem çıkıyor vites mili çıkmış paslanmış falan bir şekilde hallediyoruz baya rahatlıyoruz
bendeniz
sıradaki durak akçaya 70 km kala savaştepe yolundan bomboş ara sıra virajlı bazen düz her türlü keyif alıyorsunuz
sonunda akçay çok yorgunuz
ertesi gün ayvalık cunda sarımsaklı yapmak için çıkıyoruz
şeytan sofrası yolunda dostlarla karşılaşıyoruz :mrgreen:
cunda adası ve taşkahve
mangalsız olmaz :cherry:
akçay hareketli
sırada assos var çok güzel biyer kalmalık değil ama uğrayıp denize girmek falan güzel oldu
sırada çanakkale var merkezde öğretmenevine yerleşiyoruz mecburen 4 kişilik odaya yerleşiyoruz ama kişi başı yaklaşık 50 TL gibi bir ücret ödüyoruz duşa girmek için her şeyi yapacak durumdayız zaten :mrgreen:
çanakkale ucuz şehir öğrencilik için birebir nerdeyse tekel fiyatına bira içiyoruz
gece son bir kez resmini çekip içeri girip yatıyorum
ertesi gün dönüş yolu başlıyor ben erdeğe, khayyam bursaya kadar sürecek
yolda çevirmeye girdik ehliyet ruhsatı verdik ikimizdede problem çıkmadı
erdekte her zamanki gibi önce eşyaları bırakıp hemen gözlemeciye gidiyorum artık bir klasik oldu benim için :queen:
ortalama hızımız 100-110 arası oldu 4 tane radar 2 tane çevirme atlattık 3. süne girdik
benimki yani kırmızı olan 4.2 litre yaktı ortalama
barış abinin motoruda 4 litre yaktı
yaklaşık 800 km yol yaptık
yazılar falan düzensiz oldu resimlerde küçük oldu burda kendi bilgisayarım olmadığı için istediğim gibi ayarlayamadım kusura bakmayın