Akçay-Ayvalık-Assos-Çanakkale Hyosung gv 250 ile gezimiz

Motosikleti
Hero X Pulse 200
4-5 Aydır planladığımız gezimizi sonunda tamamladık. tabi hiç bir plana uymadık tura tam tersinden başladık çokta güzel oldu :mrgreen:

ben cumartesi günü khayyamın yanına geliyorum saat 3 gibi ertesi gün yola çıkmamız gerekiuor bu akşam naparız demeden yola çıkmaya karar veriyoruz
:mrgreen:

khayyam
A2RjPQ.jpg

0VM3AV.jpg

4mBNOY.jpg

lastiklere hava basıyoruz ve yağmur başlıyor ama durmak yok devam
JLojBE.jpg

ilk durak mustafakemalpaşa durup kavurma yiyoruz ve beğenmiyoruz :queen:
O21jO3.jpg

zRPNqg.jpg

sonraki durağımız susurluk outlet birer kahve içip devam ediyoruz
Gn8jXv.jpg

hedefimiz akçay ama biz yanlışlıkla izmire doğru yöneliyoruz daha sonra savaştepe tabelasından sağa dönüyoruz yaklaşık 10 km sonra yol çok güzel o tarafa gidenlere tavsiye ederim.
tam yol sormak için durduktan sonra khayyamın motorunda bir problem çıkıyor vites mili çıkmış paslanmış falan bir şekilde hallediyoruz baya rahatlıyoruz :)

yd7k9M.jpg

6RAjGk.jpg

W2MjRE.jpg

bendeniz :p
38bkJj.jpg

sıradaki durak akçaya 70 km kala savaştepe yolundan bomboş ara sıra virajlı bazen düz her türlü keyif alıyorsunuz
nP84B0.jpg

sonunda akçay çok yorgunuz
1PQRXA.jpg

ertesi gün ayvalık cunda sarımsaklı yapmak için çıkıyoruz
LPVjLj.jpg

rLlG77.jpg

7m0j45.jpg

P3Ljg9.jpg

gl3QB3.jpg

şeytan sofrası yolunda dostlarla karşılaşıyoruz :mrgreen:
9XJjOk.jpg

cunda adası ve taşkahve
VpqjoB.jpg

nP84zN.jpg

vz13kA.jpg

1PQR1B.jpg

LPVjk0.jpg

rLlGWa.jpg

Gn8lb3.jpg

yd7X2N.jpg

6RA0Y9.jpg

W2MdWQ.jpg

mangalsız olmaz :cherry:
38bd2p.jpg

akçay hareketli
Ry7qEn.jpg

p4ZLvn.jpg

sırada assos var çok güzel biyer kalmalık değil ama uğrayıp denize girmek falan güzel oldu
b8zWl0.jpg

djyRnr.jpg

595B8l.jpg

A2RpAr.jpg

0VMQ7o.jpg

4mB5LJ.jpg

JLovpj.jpg

O21PRP.jpg

zRPbm9.jpg

Gn8lvV.jpg

yd7XP7.jpg

6RA0Z3.jpg

W2MdVN.jpg

38bd9r.jpg

Ry7qJa.jpg

sırada çanakkale var merkezde öğretmenevine yerleşiyoruz mecburen 4 kişilik odaya yerleşiyoruz ama kişi başı yaklaşık 50 TL gibi bir ücret ödüyoruz duşa girmek için her şeyi yapacak durumdayız zaten :mrgreen:
rLl7MB.jpg

7m04gm.jpg

P3Lgkv.jpg

gl3B8L.jpg

ZNb0kA.jpg

çanakkale ucuz şehir öğrencilik için birebir nerdeyse tekel fiyatına bira içiyoruz
oQD132.jpg

gece son bir kez resmini çekip içeri girip yatıyorum
lYaVjk.jpg

ertesi gün dönüş yolu başlıyor ben erdeğe, khayyam bursaya kadar sürecek
VpqbaV.jpg

nP8BMg.jpg

vz1q5R.jpg

1PQXvD.jpg

yolda çevirmeye girdik ehliyet ruhsatı verdik ikimizdede problem çıkmadı
jJkoQr.jpg

erdekte her zamanki gibi önce eşyaları bırakıp hemen gözlemeciye gidiyorum artık bir klasik oldu benim için :queen:
27XbEq.jpg

ortalama hızımız 100-110 arası oldu 4 tane radar 2 tane çevirme atlattık 3. süne girdik :)
benimki yani kırmızı olan 4.2 litre yaktı ortalama
barış abinin motoruda 4 litre yaktı
yaklaşık 800 km yol yaptık

yazılar falan düzensiz oldu resimlerde küçük oldu burda kendi bilgisayarım olmadığı için istediğim gibi ayarlayamadım kusura bakmayın

Bursa'dan saat Cumartesi 16:30 gibi çıktık ve Akçay'a saat 21:30 civarı geldik. İstediğimiz her yerde durduk, sigara-yemek-kahve için önceden geçtiğimiz tüm araçları yine önümüze aldık.
Pazartesi sabah 10:00 da Çanakkale'den ayrıldık ve saat 14:00 gibi başlangıç noktama yani evimin önüne gelmiştim.

Gayet keyifli bir gezi oldu. Benim ilk denemem olmasına rağmen çok zorlanmadım diyebilirim. 800 km ve neredeyse 4 gün çok uzun yol sayılmayabilir.Ancak benim için gerçekten önemli bir tecrübe oldu. Vites mili çıktığında içimden "hah şimdi s.çtık" dedim mesela. Oğuzcan yanında sürekli takım taşıyor sağolsun. Yoksa ben hayatıma Akçay Edremit arası bir yerde devam edecektim.
Tavsiye ederim, güzel bir rota oldu.

Çok güzel bir gezi olmuş,fotoğraflarda öyle 4 litre yakan bir motorum olduğunu düşündümde bir an :pale:
Yastık iyi olmuş,baktın yol düz yasladınmı kafayı tamamdır:)

Oğuzcan çok güzel bir gezi yapmışsınız. Paylaşım da çok güzel olmuş.Memduh'la biz gitmeden oralara sen bizden önce gitmişsin.
Tekerinize düz bassın.Darısı başımıza.

Hey gidi gv 250 :)
Gv250 ayrıcalıktır :queen:
Güzel gezi olmuş.elinize sağlık.kazasız belasız sürüşler :cat:

Güzel gezi olmuş. Umarım 15 gün sonra bende motorla oralarda olacağım

Çok güzel gezi olmuş, paylaştığınız için teşekkür ederim. Umarım bende böyle bir geziye çıkarım.

MCV

Paylaşım için teşekkürler güzel bir gezi yapmışsınız

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Çok güzel bir gezi olmuş,fotoğraflarda öyle 4 litre yakan bir motorum olduğunu düşündümde bir an :pale:
Yastık iyi olmuş,baktın yol düz yasladınmı kafayı tamamdır:)

yastık olmasaydı çok zor olurdu benim için zaten boyum uzun olduğu için belime destek olsun diye kullanıyorum :)

herkeze teşekkür ederim beğendiyseniz ne mutlu bana :mrgreen:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hazır bursaya gelmişken rotamızında resmini paylaşmak isterim, ayrıca bayramda çok çılgın planlarımız var :queen:

72VLpY.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar