Açıkçası anlamakta zorluk çekiyorum net öğrenebilirsem sevinirim.
Katılım ücretsiz ve 2öğün yemek ücretsiz. Bunun nedenini açıklayabilirmisiniz?
Biryere para ödememiz gerekecek ve bu şekilde ücretsiz olacak düşüncesindeyim. Bu tutar nekadar acabA?
Woww.. Bak bu güzel haber işte.
Evet bir benzin kaldı, onuda ayarlarsam (ki finalden 1 hafta öncesine denk gelmesi kötü) muhtemelen gelirim.
Müzikmiş, eğlenceymiş hadi onlar bir kenara, ben çadırımla kampçılık yapmak istediğim için gelmek istiyorum.
Artık paranoyak oldum, birsürü reklam var tv de, şöyle yapınca bunu kazanırsın diyor aslında işin içi başka çıkıyor. Bu yüzden herşeyi araştırma gereği hissediyorum.
vakit yaklaşıyo arkadaşlar hazırlıklarınızı yapmaya baslayın bakım yapmayı unutmayın yalnız edremit tarafından gelicek arkadaşlar dag yolu aşırı virajlı olup dikkat etmenizi öneririm cunku o yolda ölen cok oldu malesef![]()
blueberry sende geliyormusun ?
doğru söylüyor zafer arkadaşım özellikle yolu bilmeyen arklar dikkatli gelsin bende edremit myo dan katılcam yarışmaya) edremit tayfası toplu gidelim yaa biri çeksin başı:cat::cat::cat::bounce:
valla biz arkadasın sanzımanı toplarsak tahmini 3 mtoor gelicez 9 da altınoluktan cıkıs yapıcaz dinlendirme falan 10.30 da oradayız.. bası cekme gb bi durum olsa cok cok iyi olur. yada şöle bişi yapalım edremitte bi yer belirleyelim 9.30 da herkez orda bulunsun olmazmı?
KASKLARINIZI UNUTMAYIN!!!!!!!!