Akbank Telefon Bankacılığı Çilesi ....

Son 26 dakikadır Akbank telefon bankacığılında müşteri temsilcisine bağlanmak için beklemeye devam ediyorum... Bu kadarınada pes deniliyor ama asıl merak ettiğim bu süreler konusunda herhangi bir prosedür veya yönetmelik varmı? Bankacıların bu telefonlarda bekletme işleri için denetleyen kurum veya şikayetçi olabileceğimiz yerler vs bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum...

btk ilgileniyor olabilir. Cok sinir bozucu bir durum. Son zamnlarda trend haline geldi, bircok firma kendisini tamamen sanallastirip birde uzerine ulasilamaz hale getirerek, insanlari sorunlari ile basbasa birakiyorlar. Maalesef.

ben gece 2300 gibi arıyorum 10 15 dakikada düşüyor. gündüz saatleri sabah çok erken aramak gerek. normal mesai saatlerinde çok yoğun oluypor. ulaşamaıuyorsunuz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapabileceğin bir şey var aslında...
Akbanka sie çekip sana eziyet çektirmeyecek müşteri hizmetleri olan bir bankayla çalışmak..

Bu çağrı merkezlerine uygulanan bir yönetmelik vs varmıdır asıl onu araştırıyorum... Ortalama 45 dakikada ulaşabildim müşteri temsilcisine bu arada kredi kartım çalınsa yasal olmayan bir işlem vs durumunda direk benim başıma kalıyor uğraştığın kaybettiğin vakit ve masraflarda kimseyi ilgilendirmiyor haliyle....

Ama "yok şu kartta şöyle avantajımız var" yok "şu faizle süper kredi" diye günde 5 kez aramayı bilirler...

Bankadan arandığımızda biz de şöyle desek "şu anda aradığınız kişi wc'de olduğundan dolayı sizi biraz bekleteceğim, hatta kalın, en kısa sürede arkadaş sizinle ilgilecek" deyip arkadan müziği dayasak ne yaparlar acaba merak ettim :)

Gecen gun benim basimada geldi. Garantide ayni durum. Karti iptal ettiricem bana saat 5 olmasini bekleyin makineyi acicaz diyor. Dedim ya makinenin icinde degilde birisi almissa ne olucak? Sustu kaldi. Birde nedense herkese salak muamelesi yapmayi aliakanlik edinmisler.

hehehhehehehehh... finansbankı seviyorum.. faizleri fazla ama işlerini iyi yapıyorlar..

Bütün kredi kartlarımı iptal ettirdim sadece 1 tanesini kullanıyorum. Kart ücreti, telefon bankacılığı, haberim olmadan kredi çıkartmaları canıma tak etti. Hepsini kapattım şimdi yola geldiler,onlar arıyor size kart verelim kart ücretide almayalım falan filan.
Kapatın arkadaşlar. Adamların kucağına oturmaktan bıkmadınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar