Akaryakıta zam!!!

Heyvan gibi şiyapıyorlar.. Yanılmıyorsam benzinin varil fiyatı daha yüksekti o zamanlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizi sevdiklerinden ucuz benzin yoksa tanker tanker psikopat petrolünü bedava aldığımızdan değil zaten ispatlayamayızda sevgi bu sonuçta

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere, benzinin litre fiyatına 11 kuruş zam yaptı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4,55 TL oldu benzin

sen daha dur, bunlar daha başlangıç,

yeni okudum artık twitterde facede ürün resmi felan paylaşırsanız, guruplarınızda felan bunu ticariye sokup vergi talep edicekler imiş, herkezi takip ediceklermiş :))) ne günlere kaldık ya..

burada;

Ulan kaç senedir uğraşıyorsunuz bi 5tl yapamadınız benzini :santa:her benzine zam konusu açıldığında 1kuruş artsaydı şimdi 10tl civarında olmalıydı. Benzin ucuzlayınca konu açılmıyor, üç beş kuruş artınca benzine zam, yine zam falan konular 6-7 yıl oldu bi 5tl yapamadınız benzini :p

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
Ulan kaç senedir uğraşıyorsunuz bi 5tl yapamadınız benzini :santa:her benzine zam konusu açıldığında 1kuruş artsaydı şimdi 10tl civarında olmalıydı. Benzin ucuzlayınca konu açılmıyor, üç beş kuruş artınca benzine zam, yine zam falan konular 6-7 yıl oldu bi 5tl yapamadınız benzini :p

5 olduğu zamanlar olmuştu, ve kaos çıkmıştı diye hatırlıyorum.

"Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere, benzinin litre fiyatına 1 kuruş zam yaptı."

Okadar mültecileri beslemek kolay mı?
Kaybeden örnek verirler. , iş vergiye gelince;acımazlar sözde müslüman
Avrupa bizi boşuna kiskanmiyor

"Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına ortalama 6 kuruş zam yaptı"

5.25TL den bir kaç defa aldığımı net bir şekilde hatırlıyorum. 2 sene önceydi

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorinde indirime gidildi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar