artışlar tabiki hoş değil hik kimse parasının kaybolmasını istemez lakin devletimiz ohal ve savaş durumundadır bunlarında bütceye yükü vardır binlerce hesap kitap yapılarak bu kararların alındığından şüphem yok daha önceki aylarda defalarca kez indirimlerde uygulanmıştır. bunu herkes biliyor şahsen benim aylık yakıt tüketimim 40 lt cıvarı gelen zamla totalde 6 tl gibi bir ek ucret oluyor milletce cok zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde bunların olası seyler olarak görüyorum olmasa daha iyi tabikii
Fetonun el koyulan mal varlığıyla 4 darbeden sıyrılır duymadığımız mal varlıkları ve koyulacaklarda yolda hani bi düşün derim hizmet diye yol köprü otoban yapar tünel yapar hop kalavi fiyatan iteler halkına bazı zeki arkadaşlarda ne diyor geçme gardaşşşşşşşşşşş hiç kimse geçmese bile devlet garantisi mecbur kasadan bizim vergilerimiz den seve seve ödenicek ulaşırma bakanı ne dedi ister geç ister geçme parası sizden çıkıcak diyor
Hizmet böyle olmaz üretim sağları geliştirilir iş sağları genişler iş imkanları çoğalır halkın refah düzeyi yükselir yol köprü tünelde bizden alınan vergilerle hizmet yapılır hizmet nerde ben onu anlamıyorum yediğimiz ekmek su elektirik mecbur ihtiyaçtan bile vergi veriyoruz şuan kulandığım netin vergisi aylık 10 tl
Üretim namına kimse elini baldan kaymaktan çekmek istemiyor habire tüketiyoruz üretim sıfır
SSK pirim ödüyorum 60 yaş emeklilik görmek hayel hastaneye giderim her muyane kele başı 5 tl recete yazar 3 tl haşırt 3 ilaçtan fazla yazar bi 3 tl recete parası daha haşırt hep haşırttttttttttttt
Bende destekliyorum 15 yıldır her gün geçtikçe boka sardı artık 3/1 alır benden ve ailemden çevremden
3 kuruş zam yaptılar her şeye zam yaparak 5 kuruş aldılar böyle zam olucaksa olmasın
sgara arac zorunlu trafik telefon benzin ötevleri elinizden öper 2001 den önce yoktu bunlar daha sayamadığım kdv ek birsürü vergi veriyoruz kol gibinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Telsiz vergisi her ay 1.60 kuruş onuda es geçersek alınır