Akaryakıta bir zam daha!

Gün geçmiyor ki yeni bir zam haberi gelmesin...
Bu sefer benzine değil ama motorine zam gelmiş.. Artık işin cılkı çıktı adamlar kime nasıl koycağını şaşırdı. Ağzımı bozmadan şu satırları yazmak için çok çaba sarfediyorum. Biz daha çok bekleyelim indirimi adamlar koydukça koyuyo. Geçmiş olsun arkadaşlar.

Akaryakıt şirketleri motorine 8 kuruş zam yaptı.
İŞTE POMPA SATIŞ FİYATLARI:
Benzin 3,80-82
Motorin 3,30-3,32
Kırsal motorin 3,16-3,18

http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/584092-akaryakitta-zam-durmuyor

Artık bu ülkede ve insan yerine koyulmamaktan yoruldum. İlkesizlik ve ölçüsüzlük bezdirdi.

saçmalık adamlar zam yapıyorlar ondan sonra bir ihale 1-2 kuruş düşür... çok şey değişti yine onların karına..''PROMOSYONLARI AZALTIRIZ KESERİZ ''ALLAH BEREKET VERSİN'' ::cheeeeer::

:queen:

eskiden haftada bir zam yapılırmış :cherry:

şimdilerde 3 günde bire çıktı,
hökömeti gayet İSTİKRARLI gördüm ,

takdir ettim.

hep beraber ....

Muratgilin damından atlayamadım ,
Liralarım döküldü toplayamadım ::xrock::

Arkadaşlar bu motorin zammını yanlış okumadıysam eğer akaryakıt şirketleri yapmış asıl bu olayda en baba parayı kazanan tabiki devlet % 60 ın ustundekı vergiyi alan tarafa yuklenmemiz gerekli diye düşünüyorum...

Ben anlamakta güçlük çekiyorum benzinde nasıl özel tüketim vergisi olur

ekmeğin bakkala gelmesi taşıtla
unun fırına gelmesi yine taşıtla
şimdi 2 gün sonra uncular zam yapsa ekmeğede zam gelecek

yakında hooooop iett ye zam
ona zam
buna zam

hayatın her alanında kullandığımız birseye nasıl "özel tüketim vergisi" gelir.

Peki bu dolaylı yoldanda olsa anayasada belirtilen bu gezme özgürlüğümü ne vardı otomatikman dolaylı yoldanda olsa onuda kısıtlayan birsey....

ya biz hariç herkez bu ülkede zengin benzin almak onlara koymuyor yada biz fazla buyutuyoruz

Bir kaç gün önce istanbul bayrampaşa civarından geçerken tesadüf gördüm. Full diye bir benzinci açılmış, benzin 3.60 liraydı. adamlar ellerinde pankart anayolda arabaların arasında reklam yapıyorlardı. Hemen daldım depoyu fulledim, Hala devam ediyorlarmıdır bilemiyorum.

kısaca beeenziin 4LİRAAAA alan da pişman almayan da!!!!!!! al kenara koy sene ye de kullanırsın en azından kar yaparsın...:p

Arkadaşlar bu motorin zammını yanlış okumadıysam eğer akaryakıt şirketleri yapmış asıl bu olayda en baba parayı kazanan tabiki devlet % 60 ın ustundekı vergiyi alan tarafa yuklenmemiz gerekli diye düşünüyorum...

Ben anlamakta güçlük çekiyorum benzinde nasıl özel tüketim vergisi olur

ekmeğin bakkala gelmesi taşıtla
unun fırına gelmesi yine taşıtla
şimdi 2 gün sonra uncular zam yapsa ekmeğede zam gelecek

yakında hooooop iett ye zam
ona zam
buna zam

hayatın her alanında kullandığımız birseye nasıl "özel tüketim vergisi" gelir.

Peki bu dolaylı yoldanda olsa anayasada belirtilen bu gezme özgürlüğümü ne vardı otomatikman dolaylı yoldanda olsa onuda kısıtlayan birsey....

ya biz hariç herkez bu ülkede zengin benzin almak onlara koymuyor yada biz fazla buyutuyoruz

:cat: bir zam heryeri etkiliyor. yakında haberlerle görşürüz.

Biat kültürünün ne olduğunu ve bunun sosyolojik izdüşümlerini, toplum mühendisliğini araştırın. Elinizin altında internet denilen şahane icat var. Ondan sonra konuşalım. Tiksindim..

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamlarin bi sucu yok.
Biz kendimiz kaşiniyoruz.

Geçen yil olymposs'ta birayi 5 tl'den almistim.
Neden bu kadar pahali dedigimde aldigim cevap ;

Abi burada sezon 2 ay zaten.. demisti.

Yani bu demek oluyor ki ''o 2 ay icinde seni bi yakalarsam...''

Bu iste böyle bisey.
Bu araclari kullandiginiz sürece ''......'' :)

Canım iktidarım diyor ki; kaşındınız, kaşıyorum.. heh hehh tam orasıı evet evet kaşı...

Bu durumu biz yaratıyoruz, o yüzden bunlara yakınana kadar, başka meseleleri çözmemiz gerekiyor bilmem kaç milyon insan olarak..

Ondan sonra da ülkede kaçak benzin kullanılıyor,bu yüzden de hazine geliri düşüyor derler.Kaçak benzin kullanan,kaçak benzini iyi olduğu için mi kullanıyor?Tabii ki hayır.Benzin fiyatları(RESMİ SATIŞTA OLAN),suriye benzin fiyatlarının iki katı.Bize gelişi yaklaşık 2 tl yani.2,1 olan da var.Suriye de daha ucuz,bize 2 tl ye gelmiş,can kurban öle benzine.Ha çok mu kötü? hiç de bile.Karbüratör lü motosikletlerde kullanıldığı zaman,eğer motosiklette katalizör varsa zarar veriyor.Çözüm yolu katalizörü iptal et,kaçak benzine başla.Hiç de sorun cıkmıyor,niye cıksın.Benzin aynı benzin.Sadece kurşunlu benzin olduğu için katalizör olan motorların karbüratörlerini zedeliyor.Arabaları saymıyorum bile.Onların yanma odaları büyük olduğu için,normal benzin gibi çalışıyor.2011 Skoda Superb arabada bu benzini kullananları gördüm!

:flower:::152::::thanks:diyecek bişiy yokki yorum yazalım......

MkD

hava bugün çok güzeldi...
birkaç kere motosikletin yanına gittim zor tuttum bugün kendimi binmedim elim kontaga varmadı :)
3 hafta oluyor herhalde artık en son bineli
fakat benim haftada bir depo benzin almam veya almamam pek birşey değiştirmeyecek motosikleti eğlence amaçlı kullandığım için sürmüyorum ulen diyip kenarda bekletebilirim
almak zorunda olanların pek yapabilecekleri birşey yok gibi gerçi 2 kuruşluk bir indirim yaptırdık demi :mrgreen:

Eskiden insanlar, dolar euro altın alırlardı, şimdi karar verdim benzin alıcam yatağım altına:cherry:

Özgürlük ve bağımsızlık bumu,demokrasi bu mu,halk mı efendi hükümetmi ?Vergilerle boynu bükülmüş,üretim yapamayacak kadar ,rekabet edemeyecek kadar pahalı enerji.Tüm gümrük vergileri ve masraflarla 1 $ a ithal edilen malın 20 TL ye satildığı bir piyasa.Bu manzara Türkiye ye yakışıyormu.Daha dogrusu buna boyun eğenler şu ecdat ın torunlarımı?Peeh .......Yazıklar olsun.Haram zıkkım olsun.................Kendimden de utanıyorum:pr:Kimse çıkıpta bana vatan millet sakarya demesin.Çünki öyle bir vatan yok artık,sakarya da yok çanakkale de.Bütün bu kavramlar milletsiz artık.Biz bu kavramların milleti degil efendi dediklerimizin güddükleriyiz,meeee meeee...............................

Son düzenleme:
Eyong sevinirsin artik eskiden haftada birdi uc gunde bire dogru ilerliyoruz.:mrgreen:

Allah buyuktur caresi bulunur der geceriz yav nolcak.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar