Akaryakıt tekrar zam!

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
evin bahçesini mi kazsam acaba? petrol nerelerden çıkar? kömürleri suda kaynatıp suyunu benzin deposuna döksem olur mu acaba? yada tiner ile yağ karışımı yapıp benzin kıvamında bir yakıt yapabilir miyim ki?

aha size bir video atayım, iyi seyirler :)

adam en azından açık sözlü

arkadaşlar yanlış anlamayın, Bülent Ecevit'in yaptığı zamlar değil bunlar sanırım.

Son düzenleme:
yakıta zam geldi şimdi herşeye zam tır şoförleri, otobüs şoförleri neden on numara yağ kullanıyor adam kullanmazsa geçimini nereden sağlayacak illa ki birşeyden kar edeceksin ki para kazansın yazık günah ulan vatandaşı bir rahat bırakın da bayramını bayram gibi yaşasın bundan sonra tek ulaşım aracı bisiklet,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Esas en baba zam son 3 senedir devam ediyor. Benzinden şimdiye kadar hiç olmadığı kadar vergi geliri oldu bu zaman zarfında. Kimsenin ruhu duymadı.

Çünkü uluslararası piyasada benzin yarı yarıya, hatta daha fazla ucuzladı, ama Türkiye'ye yansıtmadılar. Burda zamanında benzinin galonu $5'ı geçmişti, yakın zamanda $2'ın altına indi.

Kötü haber. Benzin son aylarda yine tırmanışta. En büyük kalem olan yakıt vergi gelirinde ciddi azalma olmalı. Ekonomi zaten çok kötü. Velhasıl düzenin devamı için paranın bir yerden gelmesi lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
si..ni severler diye bir söz var duymuşunuzdur.enteresandır bayramda herkesin yola çıkıcağı zaman geldi.allahın tesadüfü işte kısmet

DKN

zamı destekleyen bi benim sanırım. doğru olan en az 15 lira olmasıdır. ben 100 cc e lpg takar gezerim

Yediğiniz ekmek 5 lira olunca, lpg yi burundan cekmeye baslarsiniz o zaman.

Şu an ki zamlar enflasyona %2 yansiyacak. Yakıt 15 lira olsa o zaman görün enflasyonu.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
fuyl oyla zam :) Bülent Ecevitin diksiyonu ne kadar düzgün, sizinde dikkatinizi çekti mi?

benim bayram anlayışım artık kalmadı, bir tane koç kesiyoruz ve onun dışında fuyl evdeyiz. sağa sola gitmek para harcamak yok artık.

piyasayı ancak böyle öldürebiliriz ki ancak o zaman hükumet bir çözüm yoluna gider.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 15 kuruş, motorine 10 kuruş zam varmış arkadaşlar.

Benim motor hep km.de 10 kuruş yaktığı için sorun yok. Beni etkilemeyen zamdır.

Fabrika çıkışı sabit kuruş yakan motor. Benzine zam geldiğini istasyon levhalarindan algilayan bir sensör var. Zammı algıladığı anda devir kesici devreye giriyor ve 10 kuruşa sabitliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar