- Motosikleti
- CBR 125 R 2014
İşte o zaman siz görün ortalık nasıl alevleniyor 
avrupada motor ve araba sürmüş biri olarak diyorum onlarda adam yada kadın girip alıp çıkıyor bizde 100 liralık benzin almışım kardeşim burda 100 liralık hakkım var 100 liralık bekliycem tarzı bir olay var..
Çok güzel olmuş, umarım hızlıca yayılır.
İran gibi allah'a emanet yaşanan bir ülkede bile sorunsuz kullanabiliyorlar, bizde niye olmasın? Atla deve değil, zaten ilk etaptaki işlemleri yapabilenlerin iq seviyesi, can güvenliklerini düşünmek için de yeterlidir.![]()
Aytemiz mi sırf motorcu dostu diye 2 defa yakıt aldım. Yakıtını beğenmedim. İlk alışımda pompacının suratı beş karıştı ve yakıt bittikten sonra deponun üstüne benzin döktü silmeye bile niyetlenmedi. İkinci alışımda pompanın tetiğini biri açık bırakmış. Pompayı yerinden çıkarırken daha benzin akmaya başladı. Benzin yere aktı. Depoyu doldurdu. Pompanın ucunu depodan çıkarıp deponun üstüne benzin ile bir güzel yıkadı. Sırf pompacıları işten çıkarmak için self servise geçmişler. 50 litrede 10 TL indirim olacakmış. Bu iş burda yürümez. Statik elektrikten dolayı benzinlik yanar
Motorun üstünden inmeden yani ayaklığı yere temas ettirmeden benzin alırsan her zaman değil ama elektriklenme yüzünden benzin pompası depoya temas ettiği anda kıvılcım çıkar benzin buharı alev alır.
FİYATLAR DAHA AVANTAJLI
Self servis sisteminin Batılı ülkelerde sıklıkla kullanıldığının altını çizen Eke, "Türkiye'de de biz başlatıyoruz. Madem tüketici aracından iniyor, bu yakıtı almak için bir zahmete giriyor, bunu ödüllendirmemiz gerektiğini de düşündük. Dolayısıyla normal istasyondaki fiyattan daha düşük, daha avantajlı bir fiyat uygulayacağız burada. Motorin ürünleri için 20 kuruş, benzin ürünleri için 15 kuruş indirim olacak. İndirimle ilgili oranlar istasyondan istasyona değişebilse de tüketici burada kendini, kendi yaptığı işlemle ödüllendirmiş olacak" diye konuştu.