"Akalteke" Tamer Dostum Kaza Yaptı...

bugün bir ziyaret edeyim diye mekanına uğradığım Tamer abi baktım canı sıkkın...Motorla uğraşıyor...Dün akşam bir (pıck up)kamyonet sıkıştırmış..80 le giderken bariyerlere bindirmeye az kala kendini yerde bulmuş...verilmiş sadakamız varmış diyordu...biraz 3.5 attığını itiraf etti...sol omzu bayağı sert darbe almış...(bir dokundum bin ah işittimde ordan biliyom..):p polisler hastaneye götürmüş...film falan bişeyi yokmuş çok şükür...küçük çapta yaralar ve psikolojik travma harici tabi...Motorun koruma demiri kırık küçük çizikler ...motordan soğudu garip...Allah onu ve kel kafasını bize bağışladı...:p

plakayı almış...bi yerde elime düşer bu kamyonet...diyordu...Tamer abinin gazabından Allah korusun herkesi...:p

kendisine sizlerin huzurunda geçmiş olsun diyorum...

Tamer abi kendine iyi bak...:rendeer:

geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda kendisi ve motoru eski haline gelir...

Gönül adamı Geçmiş olsun. Dikkat et sen bize lazımsın. Ya ayıptır sorması abı Tamer abi duygularımızı depreştirme olaylarını kestı artık, sezonumu kapattı yoksa siteden istifa ettide benmı bılmıyorum.

Bir zamanlar güzel hikayeler yazardı sitemize :p

motoru düşürmek ürkütür adamı, ilk kaza ise şanslı iseniz kırılan kemiğiniz olmamışsa bile, iliğinize kadar korkutur .
Bazen korku yener, bazen de sen korkuyu.

akalteke,
sana gecmis olsun. Acil şifalar ve korkunu yenecek kuvvet dilerim.

Güzelce motorunu tamir et, (kendin et)
kaskını, montunu ve korumalarını tak, (artık onları cok seveceksin)
bu kazadan örendiklerini yanına al,
ve cık yine yollara.

sevgiler
Levent & Noela

siteden gideli epey oluyor arkadaşlar... kendi isteği ile ayrılmıştı... bende geçmiş olsun diyorum burayı okumayacak olsanda... okuyacağın yerdende geçmiş olsun dileklerimi ileticem birazdan... :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun Tamer abi.

Umarım kısa zamanda eski moral ve sağlığına kavuşursun.

geçmiş olsun tamer ağabey:rendeer:
80 le giderken gene ucuz atlatmışsın şükürki önemli birşeyin yokmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Akalteke" tamer abicim geçmiş olsun plakayı yayınla istersen bulman daha kolay olur :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar