Airbrush R 6 Erkan Arkadaşimiz Vefat Etmiştir

yaa of ya bu ne ya arkadaslarımızı teker teker kaybedıyoruz:(aman arkadaslar lutfen bıraz dıkkat yenı baslıyanlar motorlarımızı yavas kullanılım lutfen cok uzuldum ya:(

sayfalar'ca isyanımızı yazsak yetmez haşa allah(c.c.)isyan etmek değil ama çok acı çokkkk...
canım kardeşim nur içinde yat...

allah rahmet eylesin,ailesine başsaglıgı dilerim.cok uzucu bir olay..

başımız sağolsun daha fazla dikkat arkadaşlar lütfen kask ve koruyucu elbiseleremizi giyelim hayırlı sürüşler.

Hepimizin başı saolsun gerçekten çok üzüldüm kader kısmet.Allah rahmet eylesin ailesinede bol bol sabır versin bu olaydan yaklasık 24 gün öncede benim arkadaşımın kalbine silahla sıkıp öldürdüler gerçekten bu tür şeyler insanlarda büyük çöküntüye sebep oluyor...:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin başımız sağ olsun cenaze için organizasyonunuzu bekliyoruz gold motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
başımız sağolsun daha fazla dikkat arkadaşlar lütfen kask ve koruyucu elbiseleremizi giyelim hayırlı sürüşler.

Kendisi çarpışma anında kasklı ve montluydu diye biliyorum ama bu korumalar her zaman yetecek diye bir kural yok. Sadece riski azaltıyor. Ama dediğin gibi her zaman kasklı ve full koruma gezmeliyiz.

Bu arada ölüm sebebi beyindeki ödem değil, kalp krizi diye duydum ama emim değilim. Yani bu durumda doktorların bir ihmali söz konusu olabilir.

Goldmotor: 8 Ocak'da cenazesini defnettik.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah ailesi ve tüm dostlarına sabırlar versin hepimizin başı saolsun.

ben bu sabah okumustum gazatede verdı posta.gercekten cok üzüldüm vefaat ettıgınde allah sevenlerıne sabır versın mekanı cennet olsun ve basımız saolsun:silent:

racıng cıler lütfen dıkkat edın basarken bu laf kendımede yakın zamanda bende racınge gecıcem cok dıkkatlı olmamız lazım

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin...arkadaşlar güzel dileklerde bulunmak güzeldir ama yanında her birimiz bi de 'fatiha' okursak çok daha hayırlı olur bizim ve merhumun adına..Benden sadece unutanlara bir hatırlatma..Allah yanına aldıklarına rahmet ve af eylesin geride kalanlara da akıl,dikkat ve bilinç versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar