airbrush Lu Yeni Kaskım

samimi olduğum bir arkadaşım bu işi yapıyor resmi ben buldum henüz bitmedi vernik atılcak vs yakında sitesinide yapıp sizlere sunucam .sade olsun istedim airbrush yapıp kaskın ön tarafında olması hoş olmuyor o yuzden arkasın oldu .

çok güzel olmuş gerçekten..onu yapanın ellerine sağlık bir de vernik atıldıktan sonra görmek istiyorum kesin daha göz alıcı olacaktır..:cat: aslında bende böyle bişeyler yaptırmayı düşünüyorum aşağı yukarı maliyeti nekadar olur bi fikriniz varmı??

çok güzel olmuş gerçekten..onu yapanın ellerine sağlık bir de vernik atıldıktan sonra görmek istiyorum kesin daha göz alıcı olacaktır..:cat: aslında bende böyle bişeyler yaptırmayı düşünüyorum aşağı yukarı maliyeti nekadar olur bi fikriniz varmı??

arkadaşım bu işi hobi amaçlı yapıyordu artık ticarete ve hobi amacına yönelik devam edicek sen ne yaptırcağını söylersen ben sana fiyat alırım

benim kaskım airbrush lı değil direk kask üzerinde kabartma ve çok hoş bişey,sanırım tek özelliğide bir tek bende olması türkiyede :)
yolda özellikle motorcular tarafından çok olumlu tepkiler alıyorum :)

Uploaded with ImageShack.us

güzel olmuş arkandan gelenlerin çok ilgisini çeker :cat:

akıllarda kalıcı =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 ----------

çok güzel olmuş valla allah kasında cizik nasip etmesin :)

amin cümlemizden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 ----------

benim kaskım airbrush lı değil direk kask üzerinde kabartma ve çok hoş bişey,sanırım tek özelliğide bir tek bende olması türkiyede :)
yolda özellikle motorcular tarafından çok olumlu tepkiler alıyorum :)

maşallah çok güzel olmuş elinize sağlık

F54

çok şekil olmuşlar tabi herkesin ilgisini çekmeyebilirler

Arkadasım uzgunum ama Turkiyede tek sende yok. Gecen sene Endonezya Bali'den tanesi 30 $ dan 3 adet aldım. Birini kendim digerlerinede hediye ettigim klupten iki arkadasim kullanıyoruz. Umarım cok para vermemissindir.

Arkadasım uzgunum ama Turkiyede tek sende yok. Gecen sene Endonezya Bali'den tanesi 30 $ dan 3 adet aldım. Birini kendim digerlerinede hediye ettigim klupten iki arkadasim kullanıyoruz. Umarım cok para vermemissindir.

3 sene önce tek imiş, taa'ki siz konuyu bulup bende'de var diyene değin:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar